מה הדרך שלכם להכיר בחו"ל

billc

New member
מה הדרך שלכם להכיר בחו"ל

1. דרך הנט 2. דרך ידידים 3. דרך הסבתא של.. שמכירה את הדודה של... 4. דרך פאבים 5. דרך הרב
נחמד לפגוש פה סינגלים אחרים בחו"ל, אבל בואו וננסה לעזור אחד לשני למצא בת/בן זוג.

billc

New member
אני מנסה לפתח את הנושא../images/Emo6.gif

כן כן לא לא , לא מקדם אותנו, תנסי להרחיב קצת.

יואו...אל תכעס....

סתם התבדחתי. סליחה המורה שאני מפריעה למהלך השיעור, אתה רוצה שאני אצא מהכיתה?

billc

New member
את לא צריכה לצאת מהכיתה../images/Emo24.gif

אבל את יכולה לעמוד בפינה

D a p h n e

New member
אני לא מחפשת בכלל להכיר בחו"ל

אני מתוכננת לחזור ארצה בסיום התפקיד שלי - אז לא רציתי להכנס למורכבות של קשר שיפסק בגלל מרחק גאוגרפי... פעם אחת - הספיקה לי

את בטח מחכה לזה....

יצא לך לבקר בארץ במהלך התקופה הזאת? מענינות אותי התגובות של האנשים שבאים לביקור בארץ אחרי שהות ממושכת בגלות....

billc

New member
לי זה תמיד קשה בימים הראשונים

אבל אחרי כמה ימים מתרגלים

D a p h n e

New member
אממממ

כן - אני מחכה לזה... לא סבלתי כאן בכלל... נהניתי מאד ממה שעשיתי, והכרתי אנשים מאד נחמדים, אבל האנשים החשובים בארץ חסרים מאד. כנראה שהעובדה שלא יצא לי להכיר חברה בגילנו העמיק את החוסר... חיי החברה שלי סובבו סביב יחסי העבודה - כך שלא יצרתי שום תחליף לקרובים. אז אחרי שנתיים, עם ביקור אחד בארץ באמצע אין ספק שאני שמחה לחזור. היות ומבחינה מקצועית מיציתי את מה שיכולתי - אין לי כבר את הצד שאומר - "קשה, אבל שווה". אבל יש לי תחושה שזה עוד יקרה לי - לנסוע לחו"ל- ההתפתחות המקצועית שלי חשובה לי... זה הרי היתרון בחיי הסינגל - אתה יכול לקום וללכת כשצריך - זה לא משפיע על מישהו אחר
ולגבי התחושה בביקור בארץ - אני לא אשכח. יום אחרי שהגעתי, לאחר 10 חודשים בלבד שנסעתי - הייתה לי פגישה בת"א, ועברתי את כיכר דיזנגוף (בכיכר, לא בקניון סגור)- כשעליתי, עברתי בדיקה בטחונית של התיק... ופתאום קלטתי עד כמה המצב שבו אנחנו חיים בארץ לא נורמלי. שנה בחו"ל גרמה לי לא להרגיש עם זה טבעי יותר, וכבר לא הייתי רגילה לזה... שבוע טוב

D a p h n e

New member
כמובן ש...

החלק החשוב בשמחה הוא באמת תחושת המיצוי.. כל עוד הרגשתי מאותגרת כל הזמן, החוסר היה, אבל לא הטריד ביום יום... ובחודשיים האחרונים - הוא התחיל לבעבע יותר

Mירב

New member
וכמובן ש....

כיום המצב הלא נורמלי הזה קיים בכל הערים הגדולות בעולם, לפחות מתחת לפני השטח... אגב, במה את עוסקת אם אפשר לשאול?

billy milligan

New member
לא יאמן אבל

כבר התרגלתי שפותחים לי את התיק ומעבירים עלי גלאי. רק לצפירות של המכוניות עוד לא התרגלתי

D a p h n e

New member
אכן.. למרות שזה לא הגיע למצב הזה..

בדיקה בטחונית בכניסה לרחוב נחלת בנימין בימי שישי בבוקר- ראית דבר כזה בעיר אחרת? אני לא....

סלסרו

New member
זה קורה גם הפוך..

ידידה של אמא שלי, אמריקאית במקור, הגיע לביקור בנ.י. לאחרי שנים בארץ. היא נכנסת לחנות ובפתח החנות מבקשים ממנה, ma'am' please check your bag אז היא פותחת את תיקה ומגישה אותו לברנש, שיבדוק..

SilverShine

New member
ס'תכל למעלה......

אומרים שזה נופל מהשמיים...... כמו שחכמנו אומרים ..." מתנה משמיים.." משום מה רוב הזוגות שהכרתי אומרים שזה בא זה בא ולא חשוב מאיין

והנה התשובות שלי

1. דרך הנט - ממש לא אוהבת, למרות שאם תפוז נחשב הנט אז הכרתי המון אנשים והחברים הכי טובים שלי היום הגיעו משם. 2.דרך ידידים - תמיד עובד. 3.דרך הסבתא של... - לא עובד לי טוב. תמיד יוצא מזה שמשדכים לי יצורים מהחלל החיצון. 4.פאבים - אחל'ה דרך! אבל לרוב רק כדי למצוא סטוץ... 5.דרך הרב - דרך המי?!

למעלה