מה הדרך/תוכנה לכיווץ סרטון?

evike

Well-known member
מנהל
רציתי להעביר סרטון בווצאפ, שגדול ממה שמתאפשר. כל שינוי פורמט רק מגדיל אותו. בסוף חתכתי ל 2, והעליתי. יש דרך ישירה ללא חיתוך?
תודה.

evike

Well-known member
מנהל
תודה.
רוב הפורומים רדומים עד "מתים". עצוב.

evike

Well-known member
מנהל
שלום רוב הזמן - הגיע הזמן לאחר כל כך הרבה שנים של הכרות פורומית, שתדע כבר שאני אישה...
תודה על התגובה. כתבת איך לשמור, אבל לא באיזו תוכנה...

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום רוב הזמן - הגיע הזמן לאחר כל כך הרבה שנים של הכרות פורומית, שתדע כבר שאני אישה...
תודה על התגובה. כתבת איך לשמור, אבל לא באיזו תוכנה...
את צריכה לומר מה התוכנה שאת משתמשת בה. כי יש הרבה תוכנות.

evike

Well-known member
מנהל
אני משתמשת בהמרת פורמטים ב FREEMAKE וFORMAT FACTORY. ההמרות לא מקטינות נפח, להפך, הן מגדילות. מעבר לכך אין לי תוכנה לכיווץ סרטים, לכן שאלתי.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני משתמשת בהמרת פורמטים ב FREEMAKE וFORMAT FACTORY. ההמרות לא מקטינות נפח, להפך, הן מגדילות. מעבר לכך אין לי תוכנה לכיווץ סרטים, לכן שאלתי.
לבחור שם דחיסת H.264 להיכנס להגדרות של זה ולהקטין ביטרייט. KBPS

רוב הזמן נח

Well-known member
רציתי להעביר סרטון בווצאפ, שגדול ממה שמתאפשר. כל שינוי פורמט רק מגדיל אותו. בסוף חתכתי ל 2, והעליתי. יש דרך ישירה ללא חיתוך?
תודה.
ובמקביל אפשר להתחיל להשתמש בטלגרם. זה כמו ווצאפ, רק יותר טוב. ואפשר לשלוח שם קבצים עד לנפח 1.5 GB

arseny92

Well-known member
מנהל
לבחור שם דחיסת H.264 להיכנס להגדרות של זה ולהקטין ביטרייט. KBPS
ואז זה יהיה לא סרטון אלא מצגת תמונות 😆
יש גבול לעד כמה אפשר להקטין לעומת הגודל בפיקסלים, וכן לא לשכוח שיש גם שמע... ולכן כבר עדיף לשלוח את הקובץ המקורי בטלגרם

נערך לאחרונה ב:

arseny92

Well-known member
מנהל
ובמקביל אפשר להתחיל להשתמש בטלגרם. זה כמו ווצאפ, רק יותר טוב. ואפשר לשלוח שם קבצים עד לנפח 1.5 GB
העלו את המגבלה לא מזמן (לפני 3 שבועות עודכן בשרתים, תמיכה באפליקציות הקצה תלויה בעדכונים)
בעדכון הבא, אם אינך משתמש בגרסאות בטא, ששם זה כבר פועל (כן בנייד וכן ב-Desktop), תוכל לצרף

= 2000*1024*1024 Bytes
= 2,097,152,000 Bytes
= 2,048,000 KiB
= 2,000 MiB
= 1.95 GiB

מקור התמונה

שים לב כי לא סביר שיעלו יותר את המגבלה

קבצים מצורפים

• 1595985741570.png
    1595985741570.png
    KB 281.3 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
ואז זה יהיה לא סרטון אלא מצגת תמונות 😆
יש גבול לעד כמה אפשר להקטין לעומת הגודל בפיקסלים, וכן לא לשכוח שיש גם שמע... ולכן כבר עדיף לשלוח את הקובץ המקורי בטלגרם
אפשר לכווץ את הסרטון למוות. אבל זה לא מומלץ. עדיף להשתמש בכלי שפחות מגביל - טלגרם
|חהחה|

רוב הזמן נח

Well-known member
העלו את המגבלה לא מזמן (לפני 3 שבועות עודכן בשרתים, תמיכה באפליקציות הקצה תלויה בעדכונים)
בעדכון הבא, אם אינך משתמש בגרסאות בטא, ששם זה כבר פועל (כן בנייד וכן ב-Desktop), תוכל לצרף

= 2000*1024*1024 Bytes
= 2,097,152,000 Bytes
= 2,048,000 KiB
= 2,000 MiB
= 1.95 GiB

מקור התמונה

שים לב כי לא סביר שיעלו יותר את המגבלה
לכמה העלו?

arseny92

Well-known member
מנהל
הגודל הוא עד 1.5 GB זה לא ישתנה.
כאמור שינו כבר עד 1.95 GiB ( 2,097,152,000 בייט ולא בייט אחד יותר) ואם זה לא פועל לך להעלות קבצים בגדלים של יותר מ-1.5 עד 1.95 חכה לעדכון הבה של האפליקציה שאתה משתמש בה. ב-Desktop גרסא 2.2 כבר פועל.

רוב הזמן נח

Well-known member
כאמור שינו כבר עד 1.95 GiB ( 2,097,152,000 בייט) ואם זה לא פועל לך להעלות קבצים בגדלים של יותר מ-1.5 עד 1.95 חכה לעדכון הבה של האפליקציה שאתה משתמש בה. ב-Desktop גרסא 2.2 כבר פועל.
זה מאכזב. למה העלו בכזה קצת? ציפיתי שכשיעלו זה יהיה לפחות עד 5 GB לקובץ

arseny92

Well-known member
מנהל
זה מאכזב. למה העלו בכזה קצת? ציפיתי שכשיעלו זה יהיה לפחות עד 5 GB לקובץ
בהודעה הקודמת (#12) נתתי גם קישור מדוע לא יהיה יותר, טלגרם תומך גם במכשירים ישנים למדי, ויש מגבלה של מערכת הקבצים לגודל של קובץ אחד. את הטענות מדוע אז לא השתמשו ב-FAT32 תקני של עד 4GB לקובץ אלא בגרסא שמאפשרת רק 2.1 GB לקובץ אחד יש להפנות ליצרני המכשירים ולגוגל

רוב הזמן נח

Well-known member
בהודעה הקודמת (#12) נתתי גם קישור מדוע לא יהיה יותר, טלגרם תומך גם במכשירים ישנים למדי, ויש מגבלה של מערכת הקבצים לגודל של קובץ אחד. את הטענות מדוע אז לא השתמשו ב-FAT32 תקני של עד 4GB לקובץ אלא בגרסא שמאפשרת רק 2.1 GB לקובץ אחד יש להפנות ליצרני המכשירים ולגוגל
מי שיש לו מכשיר שלא תומך, אז הוא לא יוכל להוריד קובץ כזה. כמו שמי שמשתמש בגרסה ישנה שלא תומכת בסקרים, לא יכול לראות ולהשתתף בסקרים. זה לא תירוץ למה לא להעלות את הנפח.

למעלה