מה ההבדל בין קבוצה לאסופה?
trilliane Well-known member מנהל 26/11/20 #2 באיזה הקשר מדובר? (כלומר הקשר שבו רלוונטי להתלבט בין המילים, הרי איש אינו אומר "אסופת ילדים מהכיתה").
באיזה הקשר מדובר? (כלומר הקשר שבו רלוונטי להתלבט בין המילים, הרי איש אינו אומר "אסופת ילדים מהכיתה").
נ נוף-צלול Active member 26/11/20 #3 נראה לי שקבוצה זה מספר (קבוצת...) עצמים, כולל בני אדם, וכולל מספרים אסופה - נראה לי מספר (קבוצת...) דברי ספרות, דברי דפוס - סיפורים, שירים. אנתולוגיה. דברי ספרות שאוספים יחד וכורכים כספר או חוברת. לא מן הנמנע שטעות בידי.
נראה לי שקבוצה זה מספר (קבוצת...) עצמים, כולל בני אדם, וכולל מספרים אסופה - נראה לי מספר (קבוצת...) דברי ספרות, דברי דפוס - סיפורים, שירים. אנתולוגיה. דברי ספרות שאוספים יחד וכורכים כספר או חוברת. לא מן הנמנע שטעות בידי.
trilliane Well-known member מנהל 27/11/20 #6 נכתב ע"י hada12: מתוך הרצאה: "יש לנו רשת מחשבים שהיא אסופת מחשבים." לחץ כדי להרחיב... שימוש מוזר... לא נתקלתי בו בעבר. ייתכן שזה ז'רגון פנימי כלשהו שאינו מוכר לי, או שמישהו נישא להגביה את המשלב בצורה מלאכותית וזה מה שיצא לו.
נכתב ע"י hada12: מתוך הרצאה: "יש לנו רשת מחשבים שהיא אסופת מחשבים." לחץ כדי להרחיב... שימוש מוזר... לא נתקלתי בו בעבר. ייתכן שזה ז'רגון פנימי כלשהו שאינו מוכר לי, או שמישהו נישא להגביה את המשלב בצורה מלאכותית וזה מה שיצא לו.
נ נוף-צלול Active member 27/11/20 #5 או שהשימוש כאן בבחינת מטפורה, או שזה שימוש מקובל בתחום לא מוכר לי.