מה ההבדל בגרסאות הויסטה?

jako1234

New member
מה ההבדל בגרסאות הויסטה?

הבנתי שיש 2 גירסאות של VISTA אחת בשם Vista Capable והשניה Vista Premium-Ready מה ההבדלים בינהם זה יהיה כמו home נגדPRO שלמשתמש הרגלי לא הייה שום מידע מה ההבדל בינהם וההבדל הייה מאוד שולי.. תודה על העזרה.

אלו אינם גרסאות...

לכל מחשב יש את החומרה משלו... האפשרות הראשונה, מציגה מחשב שיכול להריץ את ויסטה בלי ממשק אירו. האפשרות השניה, מציגה מחשב שיכול להריץ בקלות את ויסטה כולל ממשק אירו. גרסאות ויסטה הם: אולטימייט-הגרסה הכוללת שכוללת את כל תכונות ויסטה. הום בייסיק-גרסה פשוטה למשתמשים ביתיים (ללא אירו). הום פרימיום-גרסה ביתית מתקדמת עם מדיה סנטר. ביזנס-גרסה לעסקים קטנים. אנטרפרינס-גרסה לעסקים גדולים. סטרטר-הגרסה הפשוטה והמוגבלת ביותר, לעולם שלישי, לא בישראל. מקווה שעזרתי...

Ambious

New member
הממשק הגרפי החדש של ויסטה שמאפשר

רינדור של חלונות על גבי Direct3D מה שנותן את כל הפונקציות החדשות של התצוגה המקדימה, המעבר בין חלונות וכו'.

שבנוסף לזה כולל:

*חלונות שקופים *אפשרויות הגדלת אייקונים לגדלים שבאקספי לא ניתן להגיע אליהם *ממשק יפה שלדעת הרבה אנשים נחשב כממשק היפה ביותר שנוצר אי פעם, יותא מאקווה של אפל ומגנו וKDE של לינוקס... *וכמובן, אפשרות הקפצת חלונות תלת מימדית חלון אחד על השני, כמו שידיד אחד מעלי אמר (
)

המחשבון רציתי לשאול מתי

יצא בארץ ויסטא ביזנס בעברית והאים יש לך מושג כמה זה יעלה? עוד שאלה האים כדאי לחכות כמה חודשים ואז לקנות כי אולי יהיו בהתחלה בעיות שונות תודה

Ambious

New member
ואם תחכה לא יהיו בעיות שונות?

תשמע, תמיד יש חבלי לידה - אבל בשביל זה היתה תוכנית בטא והרוב הגדול של התקלות והבעיות האפשריות כבר סודר, ואינו תלוי במיקרוסופט אלא בחברות צד שלישי.

ת`כלס,

נראה לכם שהויסטה יכנס חזק לארץ כמו XP? ואיזה גירסא תהיה פופולארית ולגיטימית למשתמש ביתי? יש לציין שעוד לא ניתקלתי במשתמש ביתי עם XP HOME ..כולם עם גירסאת הPRO..

Ambious

New member
זה עניין של זמן, אני מאמין.

XP נכנס חזק בארץ רק בסביבות 2003, ככה שאני מעריך שיקח שנה-שנתיים עד שויסטה יכנס ממש חזק בשוק הביתי הממוצע. לגבי הגרסה הפופולארית, נתקלתי הרבה במשתמשי HOME דווקא - רובם אנשים שקנו אותו באופן חוקי (או קיבלו אותו מותקן מראש על מחשב באופן חוקי כשהמחיר מסובסד במחיר המחשב - בד"כ מחשבים ניידים). מי שגונב בשוק הביתי בד"כ גונב PRO. מי שקונה בד"כ קונה HOME. בויסטה אני מאמין שהגנובים יהיו כולם Ultimate והקנויים יהיו כולם Home Premium

למעלה