מה ההבדל בין גלקסי 21 אולטרה לגלקסי 21+ וגלקסי 21

אני עומד להחליף את הטלפון שלי ומתלבט בין הגלקסי 21 אולטרה לבין גלקסי 21+. מה ההבדל המהותי ביניהם ולא פחות חשוב האם יש הצדקה להפרש המחירים ביניהם (900-800 ש"ח)

frankthe2

Active member
אני עומד להחליף את הטלפון שלי ומתלבט בין הגלקסי 21 אולטרה לבין גלקסי 21+. מה ההבדל המהותי ביניהם ולא פחות חשוב האם יש הצדקה להפרש המחירים ביניהם (900-800 ש"ח)
קרא כאן:
בגדול:
מסך - s21+ בא עם מסך קטן יותר, 6.7 לעומת 6.8 של האולטרא.
זכרון ה s21+ בא עם 8 גיגה זכרון, האולטרא בא עם 12 גיגה זכרון ראם מינימום עד 16 גיגה זכרון בדגם היקר ביותר
מצלמה - יש הבדל גדול במערך המצלמות בין שני הדגמים - s21+ בא עם מערך של 3 מצלמות 12*64*12 והאולטרא עם מערך מרובע של מצלות - 108*10*10*12
בטריה - הבטריה של האולטרא גדולה יותר אבל המסך גדול יותר, לא תרגיש כמעט בהדל לדעתי.
אז ההבדל הוא במערך המצלמות וזכרון ראם והוא בא לידי ביטוי במחיר.

קרא כאן:
בגדול:
מסך - s21+ בא עם מסך קטן יותר, 6.7 לעומת 6.8 של האולטרא.
זכרון ה s21+ בא עם 8 גיגה זכרון, האולטרא בא עם 12 גיגה זכרון ראם מינימום עד 16 גיגה זכרון בדגם היקר ביותר
מצלמה - יש הבדל גדול במערך המצלמות בין שני הדגמים - s21+ בא עם מערך של 3 מצלמות 12*64*12 והאולטרא עם מערך מרובע של מצלות - 108*10*10*12
בטריה - הבטריה של האולטרא גדולה יותר אבל המסך גדול יותר, לא תרגיש כמעט בהדל לדעתי.
אז ההבדל הוא במערך המצלמות וזכרון ראם והוא בא לידי ביטוי במחיר.
באותו העיניין: ישנם רשתות/חנויות שמציעות את הטלפונים ע"י מישהו שהם קוראים לו "יבואן מורשה" שהוא ל סאני (יבואן רשמי טלפונים של סמסונג). חברות ידועות כמו סלקום, הוט מובייל, פרטנר. מכשירים של יבואנים אלה זולים בכמה מאות שקלים מהמכשירים של היבואן המורשה (סאני). האש בעיה לקנות מכשירים מיבואנים אלה מבחינת מפרט המכשירים האחריות והשרות הטכני.
כמו כן אני מבקש לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל המעשי בין יבואן מורשה ליבואן רשמי נראה לי שישנה אי הבנה בעניין זה

JEK12345JEK

Well-known member
באותו העיניין: ישנם רשתות/חנויות שמציעות את הטלפונים ע"י מישהו שהם קוראים לו "יבואן מורשה" שהוא ל סאני (יבואן רשמי טלפונים של סמסונג). חברות ידועות כמו סלקום, הוט מובייל, פרטנר. מכשירים של יבואנים אלה זולים בכמה מאות שקלים מהמכשירים של היבואן המורשה (סאני). האש בעיה לקנות מכשירים מיבואנים אלה מבחינת מפרט המכשירים האחריות והשרות הטכני.
כמו כן אני מבקש לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל המעשי בין יבואן מורשה ליבואן רשמי נראה לי שישנה אי הבנה בעניין זה

יש את היבואן הרשמי הכללי של הטלפונים של סמסונג בישראל לחברה קורים "סמסונג-ישראל"

"סאני" מפיצה לחנויות ונותנת שירות טכני במעבדות שלה
"סמסונג-ישראל" מפיצה למפעילות הסלולריות שנותנות שירות טכני במעבדות שלהם

יבואן מורשה: מדובר על חנות שמוכרת מכשירים של סאני ובמקביל מוכרת את אותם דגמים ביבוא פרללי
יבואן רישמי: מדובר על חנות שמוכרת מכשירים של סאני בלבד או של המפעילות הסלולריות שמוכרות מכשירים של סמסונג-ישראל בלבד

סמסונג S21+:

נמכר ע"י דינמיקה מבית סלקום ב3549 שקל מכשיר יבואן רשמי סמסונג-ישראל/סלקום

נמכר ע"י הוט-מובייל ב3542 שקל מכשיר יבואן רשמי סמסונג-ישראל/הוט-מובייל

נמכר ע"י מחסני-חשמל ב3379 שקל מכשיר יבואן רשמי סמסונג-ישראל/פלאפון

נמכר ע"י א&א ב3579 שקל מכשיר יבואן רשמי סאני-תקשורת

נמכר ע"י אולסייל ב3599 שקל מכשיר יבואן רשמי סאני-תקשורת

אפשר למצוא אותו בחנויות שמוכרות אותו ביבוא פרללי:

גו מובייל מחיר 3299 שקל

ELINE מחיר 3278 שקל

JEK12345JEK

Well-known member

כל ההבדלים ביניהם ב8 דקות

תודה על התגובה. ברורים היתרונות של האולטרה ועל פניו יש לי נטיה לרכוש את האולטרה, אך עדיין יש לי התלבטות לגבי העלות תועלת של ההפרש בין שני המכשירים. אשמח לשמוע חוות דעת בנידון ורצוי עד כמה שניתן מבעלי נסיון או בעלי מקצוע בנידון כדי להחליט סופית.

em28

Well-known member
שני המכשירים יקרים בטירוף את ההבדל ביניהם לא תרגיש, גם את ההבדל בינם לבין מכשירים בחצי מחיר תרגיש בתנאי קיצון.
כיום כל מכשיר דגל מתהדר ב-6GB ומעלה שזה הרבה יותר ממה שיש למי שמשתמש הממוצע,
סט מצלמות שהעין האנושית בקושי מצליחה להבחין בהבדלים ביניהם וסוללה שאם היתה לגוף האנושי לא היינו צריכים לישון 7 שעות.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שני המכשירים יקרים בטירוף את ההבדל ביניהם לא תרגיש, גם את ההבדל בינם לבין מכשירים בחצי מחיר תרגיש בתנאי קיצון.
כיום כל מכשיר דגל מתהדר ב-6GB ומעלה שזה הרבה יותר ממה שיש למי שמשתמש הממוצע,
סט מצלמות שהעין האנושית בקושי מצליחה להבחין בהבדלים ביניהם וסוללה שאם היתה לגוף האנושי לא היינו צריכים לישון 7 שעות.
בגדול מסכים אפילו מכשירי ביניים יש להם 8 גיגה כבר זיכרון...המדד העיקר זה מצלמה ..ומדד הפוזה שופוני יא נאס ותראו מה שיש לי...בגדול 95% מהציבור לא צריך כזה סלולארי..ויכול מבחינת צרכים פחות..דהיינו הייתי עוצר ב21+ במקרה הזה.

למעלה