קרא כאן:אני עומד להחליף את הטלפון שלי ומתלבט בין הגלקסי 21 אולטרה לבין גלקסי 21+. מה ההבדל המהותי ביניהם ולא פחות חשוב האם יש הצדקה להפרש המחירים ביניהם (900-800 ש"ח)
באותו העיניין: ישנם רשתות/חנויות שמציעות את הטלפונים ע"י מישהו שהם קוראים לו "יבואן מורשה" שהוא ל סאני (יבואן רשמי טלפונים של סמסונג). חברות ידועות כמו סלקום, הוט מובייל, פרטנר. מכשירים של יבואנים אלה זולים בכמה מאות שקלים מהמכשירים של היבואן המורשה (סאני). האש בעיה לקנות מכשירים מיבואנים אלה מבחינת מפרט המכשירים האחריות והשרות הטכני.קרא כאן:
בגדול:
מסך - s21+ בא עם מסך קטן יותר, 6.7 לעומת 6.8 של האולטרא.
זכרון ה s21+ בא עם 8 גיגה זכרון, האולטרא בא עם 12 גיגה זכרון ראם מינימום עד 16 גיגה זכרון בדגם היקר ביותר
מצלמה - יש הבדל גדול במערך המצלמות בין שני הדגמים - s21+ בא עם מערך של 3 מצלמות 12*64*12 והאולטרא עם מערך מרובע של מצלות - 108*10*10*12
בטריה - הבטריה של האולטרא גדולה יותר אבל המסך גדול יותר, לא תרגיש כמעט בהדל לדעתי.
אז ההבדל הוא במערך המצלמות וזכרון ראם והוא בא לידי ביטוי במחיר.
באותו העיניין: ישנם רשתות/חנויות שמציעות את הטלפונים ע"י מישהו שהם קוראים לו "יבואן מורשה" שהוא ל סאני (יבואן רשמי טלפונים של סמסונג). חברות ידועות כמו סלקום, הוט מובייל, פרטנר. מכשירים של יבואנים אלה זולים בכמה מאות שקלים מהמכשירים של היבואן המורשה (סאני). האש בעיה לקנות מכשירים מיבואנים אלה מבחינת מפרט המכשירים האחריות והשרות הטכני.
כמו כן אני מבקש לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל המעשי בין יבואן מורשה ליבואן רשמי נראה לי שישנה אי הבנה בעניין זה
אני עומד להחליף את הטלפון שלי ומתלבט בין הגלקסי 21 אולטרה לבין גלקסי 21+. מה ההבדל המהותי ביניהם ולא פחות חשוב האם יש הצדקה להפרש המחירים ביניהם (900-800 ש"ח)
בגדול מסכים אפילו מכשירי ביניים יש להם 8 גיגה כבר זיכרון...המדד העיקר זה מצלמה ..ומדד הפוזה שופוני יא נאס ותראו מה שיש לי...בגדול 95% מהציבור לא צריך כזה סלולארי..ויכול מבחינת צרכים פחות..דהיינו הייתי עוצר ב21+ במקרה הזה.שני המכשירים יקרים בטירוף את ההבדל ביניהם לא תרגיש, גם את ההבדל בינם לבין מכשירים בחצי מחיר תרגיש בתנאי קיצון.
כיום כל מכשיר דגל מתהדר ב-6GB ומעלה שזה הרבה יותר ממה שיש למי שמשתמש הממוצע,
סט מצלמות שהעין האנושית בקושי מצליחה להבחין בהבדלים ביניהם וסוללה שאם היתה לגוף האנושי לא היינו צריכים לישון 7 שעות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.