מה ההבדל בין הגירסאות והצבעים?

mprb

New member
ההבדל:

דיסק אדום - אותו כל מי שקונה את הדיסקים מקבל. הוא דיסק רגיל נוטה לפופ. דיסק כחול - יש בו את אותם השירים שבדיסק האדום אבל הוא בסגנון מזרחי וזה אומר שיש הרבה טרבוקות (ככה כותבים את זה?) וסלסולים. הדיסק נמכר רק המזרח התיכון (ויכול להיות שגם באירופה)
ידסק ירוק - יש בו את אותם השירים כמו באדום רק בסגנון קאנטרי והוא נמכר רק בארה"ב
ד"א- מה אתם אומרים על ההחלטה הזאת של שאנייה? אני אישית לא אוהבת את זה כי אני מעדיפה קאנטרי מאשר מזרחית...

mprb

New member
הדיסק האדום

נמכר בכל מקרה, בישראל יש את הדיסק הכחול שבא יחד עם האדום. כלומר- כשקונים את הדיסק של שאנייה מקבלים 2 דיסקים 1. אדום 2. כחול/ או בארה"ב ירוק אני מקווה שהבנת...

היה עדיף שיביאו לנו את הירוק

אישית הזדעדעתי מהכחול- שירים בסגנון הודי כזה.... ממש רציתי את הירוק!!

טריק שיווקי חכם מאין כמוהו

אני לא מדבר על הרעיון להקליט 3 עיבודים שונים לכל שיר, אלא הרעיון לבצע את העיבודים ההודיים. יש עכשיו טרנד (משום מה) לשירים בסגנון הודי כגון Mundian To Bach Ke של Punjabi MC, ושנאיה ובעלה די קלעו עם הדיסק הז. הוא יצא בזמן הכי נכון שיש. עכשיו רק צריך פרומושיין עצבני לגירסאות הללו, כולל שידור ברדיו וקליפים בגירסה הכחולה...

mprb

New member
נכון

אבל לדעתי היא הייתה צריכה לתת לנו לבחור. כי אני למשל התחלתי לאוהב את שאנייה בגלל המוזיקה שלה והשירים. ולכן אני מעדיפה את הדיסק הירוק מאשר הכחול ולפי מה שידוע לי יש עוד המון מעריצים שמרגישים כמוני... אבל, בעצם מה שקורה עכשיו זה שאני אנסה לקנות גם את הדיסק הירוק אז אולי היא כן הצליחה

יש משהו בזה

למען האמת גם אני מעדיף את הירוק מאשר את הכחול (הורדתי אותו בMP3, אני מקווה ששנאיה תסלח לי...), אבל מבחינת הגיוון המוזיקלי אני חושב שתושבי העולם שמחוץ לארה"ב הרוויחו בגדול עם הדיסק הכחול, כי הירוק לא שונה בהרבה מהאדום. אולי עדיף אם הכחול היה משלב מספר סגנונות ולא רק הודי/מזרחי, כי באיזשהו שלב זה נמאס. אגב, אם אני לא טועה יש גירסת רדיו (מיקס שונה) לגירסה הכחולה של קה-צ'ינג - והגירסה הזו טובה יותר ממס' השניות ששמעתי אותה. חבל שלא עשו קליפ עם הגירסה הכחולה.

mprb

New member
../images/Emo6.gif

אני פשוט מנסה לדמיין את שאנייה רוקדת ריקודי בטן או משהו בסגנון מזרחי...
ועכשיו פתאום התחלתי לדמיין אותה רוקדת הורה

mmhbk

New member
שאניה תסלח

זה כתוב במוסף של הדיסק, משהו כזה: יש שלוש גרסאות לדיסק, שתיים פה ועוד אחת ניתן להוריד מהאתר של שאניה באינטרנט.

mmhbk

New member
מה הכוונה הגבלת זמן?

תסכים איתי שלפי מה שכתוב במוסף של הדיסק, יש את כל הדיסק השלישי באתר. כשראיתי שהוא לא שם, הרגשתי נבגד ושמגיע לי הדיסק הירוק להורדה חינם. לכן לא היו לי רגשי אשמה כשהורדתי אותו בדרך הרגילה וגם אתה מוזמן.

אכן לא מכובד

הכוונה בהגבלת זמן: מרקיורי (חברת התקליטים) ניסתה לתכנת קבצי WMV כ שיתנגנו רק במשך 60 יום ותו לא (השירים הניתנים באתר הרשמי). ולרעיון עצמו: חבל מאוד ששנאיה כותבת שניתן להוריד את כל השירים מהאתר ולא קיימת זאת. מכעיס גם שבינתיים יש רק שני שירים ומיקס אחד... לכן גם אני הורדתי את השירים מהאינטרנט אך זה אינו פיתרון הולם, שכן המשתמש הפחות מנוסה ילך לאתר הרשמי ולא יחפש בקאזה את השירים, בייחוד כשחברת התקליטים שותלת קבצים בלופ של IGGG. בכלל, לדעתי MP3 אינו פיתרון הולם, שכן האיכות ב-MP3 נמוכה בהרבה מזו שבדיסק רגיל וכשאני שומע את שנאיה אני רוצה את האיכות הגבוהה ביותר שיש. אז שנאיה, תואילי בטובך להוציא גם DVD-Audio או Super-Audio CD!

mprb

New member
טוב, דיברתי עם שאנייה

והיא אמרה שבשבוע הבא היא תשלח לישראל דיסקים ירוקים
מה
אסור לחלום

mmhbk

New member
אם כבר חולמים אז...

שתביא את עצמה לארץ לאיזו הופעה או שתיים. סנטנה מגיע לכאן בקיץ ושאניה צריכה ללמוד ממנו.

למעלה