שניהם יכולים להעביר 200 מגה ואין כמעט
הבדל ביניהם מלבד העיצוב.
ל500 מגה נדרש HOTBOX 3.
החסרון שלהם הוא שאינם יודעים לשדר WIFI ב5Ghz דבר
שקיים בFIBERBOX 4K
מקווה שעזרתי
אם תבדוק בחוזה של הוט, אני מאמין שתראה שאסור להעביר את הממיר
של הטלויזיה לדירה אחרת (אז אולי אותו דבר זה ב HOTBOX)
בהוט: סעיף 15:
הימנעות מביצוע פעולות
15.1 הלקוח יימנע מלבצע פעולת חיבור, ניתוק, פתיחה, שינוי או תיקון בקו המנוי, בשלוחה ובציוד הקצה )כולל הממיר וכרטיס הצפייה(, בעצמו או באמצעות אחר שאינו עובד החברה או מי שהוסמך לכך מטעמה, וישא בכל נזק שיגרם עקב מעשה כאמור אלא אם כן פעל לפי הנחייה מפורשת של החברה. אין באמור כדי לאסור על הלקוח לנתק את הממיר משקע החשמל וממכשיר הטלויזיה. אין באמור כדי לגרוע מזכותו של הלקוח לרכוש או לשכור מצד ג' ציוד קצה בהתאם לקבוע בסעיף 1.9 לעיל.
15.2 הוראות סעיף זה הן תנאי מהותי בהסכם והפרתן תחשב הפרה יסודית שלו https://www.hot.net.il/DynamicHandler.aspx?file_id=57
אני לא רואה סתירה ממה שאמרתי:
אין מניעה להעביר את המודם במקרה אתך למשל
לשכן לזמן מסויים מבלי כמובן לגרום נזק.
לא גנבת להם כלום. אין פה שום שינוי או ניתוק
לדעתי. אבל אולי....מי יודע....
בכל מקרה הציוד באחריותך כל עוד אתה מנוי ואסור
להזיק לו.
בתחילת הדרך ה-HOTBOX 1 תמך רק במהירויות עד 100M ורק ה-HOTBOX 2 תמך במהירויות עד 200M. בשלב מסויים הוט הוציאה עדכון קושחה ל-HOTBOX 1 שהעלה את המהירות המקסימאלית שלו ל-200M ולכן מבחינה זו היום אין ביניהם הבדל. ההבדל ביניהם היום מתבטא בצורה חיצונית מעט שונה, בצבע הנוריות (ירוק ב-1, לבן ב-2) וחומרה מעט יותר חזקה ב-2.
עד לפני כ-3 שנים, כאשר הייתי מחובר ב-100M היה ברשותי HOTBOX 1. כאשר שדרגתי את המהירות ל-200M החליפו לי את ה-1 ב-2 כי אז בזמנו ה-1 לא תמך ב-100M. השדרוג של ה-1 לתמיכה ב-200 הושג על ידי שדרוג הקושחה שלו.
וגם אם איני טועה היום הם משדרים בפרוטוקול DOCSIS 3.0
ב16 ערוצים (בFIBERBOX אין את הנתון הזה גלוי ללקוח וגם לא את הלוג
של הרעשים אז אני לא סגור על זה). בכל מקרה זה מביא אותם ליכולות של
כ 350Mbs ללקוח במודם הזה וכמדומני גם במודם ARRIS