מה ההבדל בין המיני לרגיל ?

• פותח הנושא א ר
  • פורסם בתאריך

א ר

New member
מה ההבדל בין המיני לרגיל ?

קראתי הרבה חומר ונהיה לי סלט ירקות מכל המידע, אני מעוניין במכשיר טוב לג'וגינג (הליכה/ריצה) עד 300$ שאביא מחו"ל. והבנתי שהדיסק הקשיח זה לא הכי שוס כי קופץ בטלטולים ולכן עדיף זיכרון פלאש..הIPOD הוא על בסיס פלאש..? ולמה לא iriver בעצם ? קראתי השוואה שהוא עדיף מכמה בחינות על ה IPOD... אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר...

קופץ בטילטולים? מה פתאום

עומד כמו גבר!!! כל האיפודים מגיעים כהרדיסק אין פלאש המיני הוא קטן יותר מהרגיל גם פיזית וגם בנפח של 4 גיגה אבל באף אחד מהם לא ניתקלתי בקפיצות דווקא הולך טוב לג'וגינג

lony21

New member
קופץ...

יש לו אבל בולם זעזועים ועוד כל מני שטויות יענו איזה משו של 25 שניות להליכה זה פסדר אבל ריצה או משו כזה לא חושב

OrlyNL

New member
אח שלי רץ מרתון (!!!)

והוא קנה את המיני בשביל האימונים. הוא מאוד מרוצה ממנו, ואין שום תלונות על קפיצות וטלטולים.

maxkushnir

New member
קצת התבלבלת

זה לא 25 שניות אלה עד 25 דקות,ככה לפחות כתוב על אריזת ה ipod שלי

GoatGuy

New member
נצל"ש- אייפוד בארה"ב (OOS)

אחותי התקשרה למסור לי שבכל מקום שהיא חיפשה בארה"ב (טקסס, וושינגטון, ניו-יורק...) הודיעו לה חגיגית שהIPOD מהדור השלישי Out Of Stock ושמחכים למשלוח של הדור הרביעי שיגיע בשבועות הקרובים. לבסוף היא מצאה 20 ג'יגה מהדור הרביעי שנשאר אחרון ממשלוח באיזהשהי חנות נידחת. הוא עלה לה 299$ + מיסים (סה"כ 327$, לעזאזל) עכשיו רק נשאר לי לקוות שאני אקבל אייפוד נטול באגים (אין לי כח להיסחב לראש העין לידע) בכל מקרה- אני קצת מבואס, כי עד שנזכרתי להתחרט ולבקש IPOD מהדור השלישי (כדי לקבל תחנת עגינה ונרתיק ולא לקבל אייפוד פגום) כבר אזל המלאי ברוב ארה"ב (מן הסתם הם עושים חיסול כדי להתחיל למכור את הדור הרביעי) אבל לא נורא, העיקר IPOD 20GB (מעניין אם הClick Wheel נוח..) ביום שישי בצהריים הוא אצלי

GoatGuy

New member
לא, מיסים של ארה"ב

כמו מע"מ וכדומה. אפילו כשהזמנתי מהאתר של אפל (למרות שזה התבטל בסוף) היו מיסים של 20$.

שיאנה

New member
8.62% על כל פריט לא חיוני

בניגוד אלינו את המע"מ מוסיפים רק בקופה כך שתמיד יוצא ש"מפתיעים" אותך באיזה בונס חביב ... שיטה קצת מרגיזה...

lony21

New member
אמממ זה לא הולך ככה

אמממ אם אתה בא בקטנות אז זה דור ראשון של מיני כי לפניו לא היו כאלה.... אבל בעיקרון בתכונות שלו הוא בדיוק כמו הדור הרביעי... וגם לו יש גלגל לחיץ... אז מיני זה מיני

Twist99

New member
גם לא נכון

התכונות וה-menu (שעות סוללה וכו') הוא כמו הדור השלישי. חוץ מהגלגל הלחיץ.

למעלה