מה ההבדל בין השעונים?

PooMiKiT

New member
מה ההבדל בין השעונים?

שלום למומחים... לגבי שעון POLAR, מה ההבדל בין שעון F6 לשעון F7 ?אני שואלת כי קיבלתי המלצה ל- F6 והתכוונתי לקנות אותו וגיליתי ש- F7 עולה אותו מחיר, זה הגיוני? האם ה-F7 יותר מתקדם? אם אפשר, מה ההבדלים בינהם? תודה.

ללי1

New member
כמי שרכשה לאחרונה שעון פולאר חדש...

מדגם אחר אבל לאחר המון התלבטויות כי לא הבנתי מה ההבדלים בין הדגמים (והחזקתי ביד את החוברת כשלא הבנתי..) אני מציעה לפנות לאגנטק. בטלפון היה קצת קשה אבל קפצתי לשם ולא רק שקיבלתי הסבר מעולה, אחד מהשעונים היה במבצע ושילמתי עליו פחות מכל מחיר שמצאתי ברשת. 03-6493111

../images/Emo140.gif

F6 F7 על פניו נראה שה- F7 מתקדם יותר (הפעלה ללא לחיצים ?). לשניהם הפונקציות החשובות שאת צריכה ואם המחיר זהה הייתי הולכת על ה-F7. תהני

רוןר9

New member
אם כבר אז כבר

הייPooMiKiT אם כבר החלטת על POLAR זו החלטה נבונה.ממליץ לך ללכת על F11 מאוד אמין ובעל תכונות ידידותיות למחשב. יש כבר דגם מתקדם יותר FT40 . מדובר בכל זאת בשעון איכותי שיש לו מטרה. תמיד ללכת על המתקדם שמוכיח עצמו הדגמים 6 ו 7 לא נחשבים מהמוצלחים מהמשוב שאני מקבל ממתאמנים שיש להם השעונים מהדגמים הנל . בהצלחה רון9

ללי1

New member
הקודם שלי היה 6 והוא היה בסדר גמור

סתם לידע כללי. את השבע אני לא מכירה. עכשיו קניתי מהסדרה של ה RS במטרה (תאורטית בלבד) לקנות לו את הפוד לנעליים.

הבדל בין דגמים

ההבדל בין F6 ל F7 מתבטא ברצועת החזה (המשדר) כאשר בF7 רצועת החזה נוחה יותר (רצועת בד אלסטית לעומת הפלסטיק הקשיח שיש ב F6), מלבד כך ניתן למהחליף בה סוללה (מה שאי אפשר בF6). פונקציונלית השעונים דומים.

ב נ ה

New member
עצתי

לא לקנות לא את זה ולא את זה. בתוך שנה וחדשייים נהרסו לי לא פחות משלוש רצועות למרות שאני משתמשת בהן ע"פ הנחיית החברה. השרות שלהם מתחת לכל ביקורת. לתשומת לבך האחריות על הרצועה היא 3 חודשים בלבד,לאחר מכן עלות הרצועה 100 שח. יתכן ויש דגמים טובים ואמנים יותר. לבן זוגי יש סונטו,אין מה להשוות.

למעלה