חס וחסה
סקס זה ממש אחלה! אבל אם אתה משלה את עצמך שנשים רוצות את זה יותר מגברים (או בכלל מתקרבות לרמות החשק המיני שלכם) יש לנו פה חוסר הסכמה בסיסי. זה פשוט לא באינטרס האבולוציוני של אישה להשתרלל. גבר, לעומת זאת, מכוונים להשפריץ את הזרע שלהם לתוך כל מה שזז. האישה בקטע של הנבוט והמערה כל עוד היא גם נשארת במערה אח"כ. זה, מה לעשות, פחות באינטרס של הגבר המודרני. ו-Voilà- הקונפליקט שלנו.
וכל השאר נשמע לי, תסלח לי, כמו בולשיט. יש אישה, יש גבר, לכל אחד מהם יש סט של תוכנות ודפקות שהוא הביא מהבית ואם הם לא מסתדרים אחד עם השני- כלום לא יעזור. אם הם מסדרים (יש לזה גם כינוי רומנטי- "כימיה") אז וואלה הכל טוב.
לנסות "ללמד" אנשים בוגרים דברים שהם בתכונות אופי (יכולת "לקרוא" אנשים, רגישות לזולת, אמפתיה, אינטואציה להחלטות טובוץ) זה האמ-אמא של ההיבריס.
אתה יודע מה אתה מנסה לעשות? להפוך את כולם לאלפא (גבר-גבר עם אינטואציה משובחת ואישיות כובשת). מה לעשות שמפלצת הספגטי בראה אותנו במעמדות חברתיים ואת הסדר הזה לא תצליח לשנות. גבר כאפות יאלץ להתפשר על אישה מעפנה ולהוליד ילדים מבאסים. בחיים לא יהיה לו הרמון. c'est la vie, mon amour.

עכשיו נגמר היום שלי במשרד ואני עפה הביתה. נמשיך עם הכיופים מחר בבוקר.