מה ההבדל בין סופרבייק למוטו GP ?

C O L T

New member
האחד זה ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif והשני זה ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

וההבדל הוא שלאוהדי הMOTOGP יש קומונה, שם מדברים על תה חזק וקפה קטלני שיעזור לא להירדם בכל ה
.

Pumi

New member
יאללה יאללה אתה גם כן

אנחנו מכירים אותך COLT. זה שקופץ ומחזיק את הכרית של הכורסא כמו ילדה קטנה, בכל פעם שהאגה או רוסי עוקפים או נעקפים מרוב עצבים. זה שמוחה כפיים עם קריאות "יאיי!" כמו ילדה שהביאו לה סוכריה על מקל, ברגע שאהוב לבך עובר את הקו ומנצח. זה שצועק "לא! לא!" כמו ילדה שלקחו לה את הדובי כשהשכיבו אותה לישון, כאשר פדרוסה מתרסק. זה שמזיל דמעה כאשר ג'יברנאו מתלונן כמה קשה לו, ואתה מהנהן בראשך באות הזדהות. זה שצועק "לא עכשיו!" כמו ילד באמצע משחק מחשב, ואמך/אשתך אומרת לך שהאוכל מוכן ותבוא לאכול, בדיוק ברגע המותח שבו סטונר שוב עובר 320 בישורת ומשכיב עד האוזן. זה שהולך לישון מייד אחרי המירוץ בקטאר, וחולם איך הוא רוסי וסטונר בדיוק התרסק ממקום ראשון, ומגיע לאורגזמה ברגע שאמרו לך. אפשר להמשיך. אז יאללה יאללה. אנחנו יודעים מה אותה עושה כשיש מירוץ. על מי אתה חושב שאתה עובד?

malganis

New member
סופרבייק זה מגניב

ומוטוג'יפי עוד יותר... (יש כאלה שלא ממש מסכימים לזה). בסופרבייק יש אופנועים שאם תחלום רחוק ויש לך ים כסף תוכל לרכב על אחד כזה. אלו יענו כלים כמו בשוק (סיביאר אלף למשל) אבל משודרגים מהתחת. במוטו ג'יפי יש אופנועים שלא יעזרו לך חלומות, תצטרך להיות רוכב מירוצים בן זונה כדי לשכנע קבוצת מירוצים לתת לך חוזה או שאתה סתם איזה מקורב שמקבל סיבוב בסבבה על אופנוע שמיושמים בו ערימות של טכנולוגיות שעם הזמן זולגות אלינו לסוכנויות בשני המקרים יש רוכבים סוף הדרך אבל המוטו יותר יוקרתית ולכן טיבעי ששם נמצאים הכי טובים. יש הטוענים שההבדלים מיטשטשים. פה ושם הם צודקים.

amitzur66

New member
על הכיפאק ../images/Emo51.gif

פשוט קראתי במוטו בטכנולוג, שאותו אני מאד אוהב לקרוא, והוא מדבר שם על שני מרוצים של סופרבייק ומוטו ג.פ., האחרונים שבהם ניצח מישהו שרכב על אופנוע עם מנוע עם פעימות במרווחים שווים. ותהיתי מה ההבדל בין שתי הקטגוריות. יעני, אני יכול עקרונית להצטרף לקמפיין של סופרבייק העולמי עם ה-R1 המשודרג מהתחת (שעוד אין לי) אם אני רוכב מספיק טוב?

malganis

New member
יעני כן אבל אז תצא פראייר

כי אם אתה כזה טוב הם יביאו לך אופנוע שלהם. חוצמיזה, אני הייתי הולך על קבוצה מהמוטוג'יפי, אם כבר אז כבר.

TShavit

New member
ותשובה קצת יותר, אה, מדוייקת:

אופנועי סופרבייק חייבים להתבסס על אופנועים סדרתיים חוקיים לכביש (אבל מותרים שינויים רבים), ומותר נפח מנוע עד 1,000 סמ"ק (או 1,200 למנועי טווין). אופנועי מוטוGP מוגבלים ל-800 סמ"ק, וזה לא שהם לא חייבים להתבסס על דגם סדרתי - אסור להם להתבסס על דגם סדרתי. מירוצי סופברבייק קיימים בכל מיני רמות, כולל אליפיות עולם, לאומיות וסדרות אזוריות/מקומיות. קטגוריית מוטוGP קיימת רק ברמה אחת, אליפות העולם. טל

amitzur66

New member
אווו !

תודה טל! ערוץ 5+ לייב מסקר את המוטו GP לא? איפה משדרים סופרבייק? ועוד שאלה, למה מגבילים ל-800? מטעמי בטיחות?

34TK

New member
חשבו 800 מטעמי בטיחות ,אך לפעמים ה800-ים אף..

מהירים מה 990-ים של פעם.

megahertz

New member
וההבדלים בין סופרבייק לסופרסטוק הם בכמות

השינויים? אני מצטרף לשאלה של איפה אפשר לראות..יש הוט מג'יק, צריך לנצל אותו.

טל שביט ומוטו ג פ

לאדון טל שביט שאתה משדר בערוץ 5 אתה צריך להיות נטרלי ולא להתנהג כמו אוהד של סטונר ודרך אג"ב תזכיר לי מי זה סטונר אלוף עולם פעם 1 ויחידה {לא שאני מזלזל} דבר קצת על ולנטינו רוסי !!! הוא האלוף הנוכחי ואלוף העולם 8 פעמים ושסטונר מסתובב באזור של רוסי שסטונר ואולי גם אתה תסתכלו על הכתף השמאלית ותגיד לי איזה מ"ס אתם רואים??!!

למעלה