יש כמה סימנים.בהודעות שאני שולחת בווטסאפ, בדרך כלל אני רואה 2 סימני v אחרי השליחה.
יש לי כעת נמען מסוים שאני רואה רק v 1.
מה ההבדל או מה זה אומר?
בינתיים הנמען גם לא קרא את ההודעה.
תודה
רעיה
לא בהכרח.פעם לכל האנשים 2 ה v נצבעו לכחול.כבר די מזמן הרבה אנשים ביטלו את את הצבע הכחול.תודה....
זאת אומרת שהנמען לא ראה את ההודעה במכשיר שלו.
איך פותרים את הבעיה? זה אדם שאני לא מכירה, קראתי כתבה שלו ורציתי להגיב עליה.
חוץ מאשר להתקשר אליו בטלפון, יש אפשרות אחרת?
והמכשיר שלו פעיל, כי ראיתי שהוא היה מחובר כמה פעמים היום.
עריכה:
כעת ראיתי שההודעה הגיעה אליו, v v אם כי עדיין לא קרא.
וואלה? לא ידעתי שאפשר לבטל את הצגת הסימן הכחול אצל השולח... אבל האמת שכל כמה ימים מופיעה הצעת עדכון גירסא, ככה ש"הכל יכול להיות"...לא בהכרח.פעם לכל האנשים 2 ה v נצבעו לכחול.כבר די מזמן הרבה אנשים ביטלו את את הצבע הכחול.
לא אצל השולח.אלא למי שאתה שולח אליו.מי שמקבל את ההודעהוואלה? לא ידעתי שאפשר לבטל את הצגת הסימן הכחול אצל השולח... אבל האמת שכל כמה ימים מופיעה הצעת עדכון גירסא, ככה ש"הכל יכול להיות"...
כן כן. כוונתי הייתה שהכחול לא יופיע אצל השולח.לא אצל השולח.אלא למי שאתה שולח אליו.מי שמקבל את ההודעה
נכון- החתן שלי למשל ביטל את האפשרות של וידוא קריאה.לא אצל השולח.אלא למי שאתה שולח אליו.מי שמקבל את ההודעה
לא יודע. אין דרך "להכריח" אדם לקרוא הודעה... אז או שהוא לא הבחין, או שלא גילה עניין בקריאת ההודעה, או שכפי שכתבה לך ענבל, אולי הוא ביטל את אפשרות ההכחלה אצל השולח? לפני מספר ימים שלחתי הודעה למישהו. יומיים נשאר VV שחור ואחרי יומיים הסימון נהיה כחול. ובכ"ז, הבנאדם לא חזר אלי. למה? לא שאלתי. כנראה שמדובר בחרא בנאדם. גם זו אפשרות.תודה....
זאת אומרת שהנמען לא ראה את ההודעה במכשיר שלו.
איך פותרים את הבעיה? זה אדם שאני לא מכירה, קראתי כתבה שלו ורציתי להגיב עליה.
חוץ מאשר להתקשר אליו בטלפון, יש אפשרות אחרת?
והמכשיר שלו פעיל, כי ראיתי שהוא היה מחובר כמה פעמים היום.
עריכה:
כעת ראיתי שההודעה הגיעה אליו, v v אם כי עדיין לא קרא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.