מה ההבדל בין קראנץ לבין עוגת שמרים?
רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בבלבול הזה, כי אני לא מוצאת את הידיים והרגליים!! מה ההבדל בין קראנץ ובין עוגת שמרים רגילה, כי אני לא מצליחה לעמוד על ההבדלים. ואגב, תודה רבה לכולכם, בשבוע שעבר ניסיתי בפעם הראשונה בחיי לעשות עוגת שמרים, לקחתי קצת מכל אחת: מלימון מיוכי ממאיוש ומניקי ומעוד מישהי שנקראת חגית בפורום אחר (סליחה שאני לא זוכרת איזה). השתמשתי בחצי הכמות - כלומר חצי ק"ג במקום ק"ג שהיה במתכונים המקוריים. יצא לי בצק קצת שמנוני ורטוב. לטעמי, זה היה בסדר אבל אמרו לי שהוא רטוב מדי. יכול להיות שהוא לא נאפה מספיק? אני משתמשת בטוסטר אובן ויכול להיות שמשך האפייה שונה בו. (אפיתי בחום של 180 חצי שעה והקרום לא יצא קראנצ'י), אם מישהו יכול לפתור לי את התעלומה, אשמח מאוד. יום טוב לכולכם
רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בבלבול הזה, כי אני לא מוצאת את הידיים והרגליים!! מה ההבדל בין קראנץ ובין עוגת שמרים רגילה, כי אני לא מצליחה לעמוד על ההבדלים. ואגב, תודה רבה לכולכם, בשבוע שעבר ניסיתי בפעם הראשונה בחיי לעשות עוגת שמרים, לקחתי קצת מכל אחת: מלימון מיוכי ממאיוש ומניקי ומעוד מישהי שנקראת חגית בפורום אחר (סליחה שאני לא זוכרת איזה). השתמשתי בחצי הכמות - כלומר חצי ק"ג במקום ק"ג שהיה במתכונים המקוריים. יצא לי בצק קצת שמנוני ורטוב. לטעמי, זה היה בסדר אבל אמרו לי שהוא רטוב מדי. יכול להיות שהוא לא נאפה מספיק? אני משתמשת בטוסטר אובן ויכול להיות שמשך האפייה שונה בו. (אפיתי בחום של 180 חצי שעה והקרום לא יצא קראנצ'י), אם מישהו יכול לפתור לי את התעלומה, אשמח מאוד. יום טוב לכולכם