מה ההבדל בין שפתיים של פעוט לשפתיים של פעוטה?

kod deff

New member
מה ההבדל בין שפתיים של פעוט לשפתיים של פעוטה?

1. איך מציירים פרצוף של אפרוח בשילוב עם פרצוף של תינוק (תינוק של בנאדם) ? מה המשותף בין צורת הסנטר, צורת הלסת, צורת השפתיים וצורת הפה בפרצוף של אפרוח לבין הצורה של אלה בפרצוף של תינוק ?

2. מה ההבדל בין לצייר צורת לסת, צורת שפתיים וצורת סנטר של תינוק זכר לבין לצייר צורת שפתיים וסנטר של תינוקת נקבה ? - מה ההבדלים בצורת הסנטר, השפתיים וצידי הפה בין פעוט זכר לבין פעוטה נקבה ? - איך מבחינים ביניהם מבחינת איזורי הפרצוף האלה (סנטר, צידי הפה וצורת השפתיים) ?

תודה מראש וחתימה טובה

kod deff

New member
ובמילים ? סנטר ושפתיים כקו ישר ?

מה עם צידי הפה ? אפשר לתאר במילים את ההבדלים ?

mulon1984

New member
אני אגיד לך את האמת?

השאלות שלך נשמעות כמו שאלות שישאל אדם עיוור שרוצה לצייר מוטציה שהיא שילוב של אפרוח ותינוק.
כאילו,
אתה באמת צריך שמישהו יתאר לך איך נראים שפתיים בשביל לצייר אותן? למה אתה לא פותח גוגל תמונות ומסתכל בעצמך?

מה לגבי זה שמולי צדק

ושאלה מטופשת גוררת תשובה מטופשת. גוגל קיים בין השאר לחיפוש דברים כאלה.

mulon1984

New member
אין לך מושג כמה עדין הייתי

במקור בכלל כתבתי תגובה צינית ועוקצנית, אבל מחקתי אותה.
אני לא יודע למה הוא חטף קריזה ממה שכתבתי, אבל זה באמת היה בגישה חיובית - השאלות שלו מוזרות, ותהיתי למה כדי שאוכל להכווין אותו יותר טוב. הרי אין באמת תשובות לרוב השאלות שלו, אוקיי? אלו שאלות שכדי לענות עליהם צריך לבצע מחקר עם תוכנות מתקדמות ועם צילומי פנים של אלפי תינוקות ואפרוחים - וזה בכלל לא רלוונטי למי שרוצה לצייר!

ואגב,
הבחור הזה כבר היה כאן בעבר,
קיבלת תשובות מכמה חברי פורום - והתעלם מכולן!
אז הפעם ניסיתי גישה קצת שונה ולבדוק מה הוא באמת רוצה לדעת. בעיה שלו שהוא חטף קריזה.

שאלות מעצבנות

שאלו אותי פעם איך מחשבים הקף של משולש ועניתי מבלי לחשוב פעמיים, להעלות כל צלע בריבוע וחשבי את המכפלות כששאלו אותי אם אני רציני עניתי בפשטות לא, שאלה מטופשת דורשת תשובה מטופשת. ככה זה בפורום וככה זה גם בחיים. ולמנהל היקר (לא בציניות) האווירה הייחודית והנחמדה בפורום נובעת בין השאר מזה שמכירים את הגישה של האנשים, מולון יהיה ציני, אני אהיה פלצן ומדי פעם אתנצח בהומור עם האחרים וכו. צריך ללמוד איך להשתלב בפורום כשזה ככה לא צריך לכעוס או לקלל חלילה.

DARKSEID

New member
מסכים איתך לחלוטין, חשבתי שהוא היה חדש בפורום

לא ידעתי שהוא הגיב בעבר. בעקרון, אין לי בעיה עם תגובות כמו של מולי, אבל לא כולם כמוני ויש אנשים שנפגעים מדברים כאלה.
מולי, קח את ההצעה של העדינות כהמלצה, אתה אדום ואני בוטח לחלוטין בשיקול הדעת שלך כשאתה מגיב לאנשים.

mulon1984

New member
הייתי בטוח שאני עדין

חשבתי שהוא ייקח את זה בצחוק, אבל בתכל'ס, השאלות שלו באמת מאוד מוזרות וכנראה בגלל זה כל האמנים המקצועיים שקוראים פה לא יודעים בכלל איך להתחיל לענות לו.
בסה"כ רציתי לדעת למה הוא שואל שאלות מוזרות כאלה, ואז אולי אוכל באמת לעזור לו.

למעלה