מה ההבדל בין תמיכת כוריגון לגסטון?

מצב
הנושא נעול.

מאיו

New member

אתמול נשאבתי ובעוד כמה ימים ההחזרה. בפעמים הקודמות, במקום אחר, קיבלתי גסטון לתמיכה. הפעם, הרופא אמר שלפי הקריטריונים שלהם, אקבל כוריגון. מאחר והוא לא שש להשיב לשאלות, לא שאלתי, אבל אני שואלת אתכן- מישהי יודעת מה ההבדל?

אמאלה2

New member
שני דברים שונים

אתמול נשאבתי ובעוד כמה ימים ההחזרה. בפעמים הקודמות, במקום אחר, קיבלתי גסטון לתמיכה. הפעם, הרופא אמר שלפי הקריטריונים שלהם, אקבל כוריגון. מאחר והוא לא שש להשיב לשאלות, לא שאלתי, אבל אני שואלת אתכן- מישהי יודעת מה ההבדל?
שני דברים שונים
כוריגון = תמיכה בגופיף הצהוב של הביצית. גסטון - סוג של פרוגסטרון בזריקה לשריר. חומר די שמנוני ולכן קצת כואב. אבל לא משהו נורא.

עניין של העדפה של הרופא

עניין של העדפה של הרופא
יש רופאים שמעדיפים לתת כוריגון, אם ניתן, ולא תמיד ניתן במקרים של גירוי יתר או כמעט גירוי יתר. מה שיותר מדאיג אותי זה שהרופא שלך נותן לך תחושה שהוא לא שש להשיב על שאלות. חלק מהתפקיד שלו הוא להסביר את התהליך, לספק לך מידע ולהשיב על שאלות. זו זכותך המלאה להבין בדיוק למה ועל שום מה הוא נותן לך להכניס לגוף חומר כזה או אחר. נכון, זה דורש מצידך אסרטיביות. כלומר כאשר שמשהו לא ברור, שואלים באופן כזה שלא משאיר מקום למריחה כמו "את מתאימה לקריטריונים".... לא שאנחנו לא שמחות להתחלק במידע שיש לנו, אבל איך את חושבת שצברנו אותו, אם לא על ידי שאילת שאלות....?

כוריגון גורם לשחרור של פרוגסטרון

כוריגון גורם לשחרור של פרוגסטרון
מהגופיף הצהוב, כך שבעיקרון זה כמעט אותו הדבר. למיטב ידיעתי, רוב הרופאים מעדיפים פרוגסטרון. לא יודעת למה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה