מה ההבדל בין NERODIA ל GERTER

שריתצ

New member
מה ההבדל בין NERODIA ל GERTER

שלום אשמח לקבל מידע נוסף לגבי נחשי מים ומה ההבדל בין NERODIA ל GERTER SNAKE ? כמו כן איפה מוכרים מבחר גדול שלהם ? * מה התנאים האופטימליים לגידול מבחינת גודל הכלוב ? תודה

בוקר טוב

מדובר בשני נחשים מסוגים שונים. כשבצורה בולטת הנרודיה בעלת מבנה רחב ומסיבי יותר מזה של הבירית. לשני הסוגים מינים ותתי מינים ששונים זה מזה ולכן זאת די שאלה כללית. אם את חושבת על איזה מהם עדיף לגדל? אני הייתי הולך על הנרודיה. לטעמי היא יפה מרוב הביריות שמגיעות לארץ וגם קצת פחות זריזה ממה שאני זוכר (היו לי בעבר הרחוק מאוד). מבחינת האכלה שתיהן אוכלות דגים ויש סיכוי שעם קצת התעסקות גם עכברים הן יקבלו. טמ"פ של כ 28 מעלות במשך ואפשר לתת ירידה ל22 במשך הלילה. גודל הטרריום שייך לגודל הפרט. פרט באורך של מעל למטר יזדקק לטרריום גדול יותר מפרט באורך של 30 ס"מ. יש להשאיר בטרריום כלי מים גדול שיאפשר לנחש להיכנס לתוכו, אבל לא להרטיב את כל הטרריום דבר שיגרום ללחות גבוהה מדי ויוביל לזיהומי עור אצל הנחש. מעבר לזה אני ממליץ לך בחום לחפש מידע באינטרנט (ולא רק בעברית שבה אין כמעט כלום) ולעשות את שיעורי הבית טוב טוב לפני שאת מחליטה על מה את הולכת. אם אין לך בעיה לתת עכברים אז כרכן תירס או נחש מלך הם אופציה יותר טובה בתור נחש שרוצים גם להחזיק על היד. נחשי מים הם לא נחשים אידאלים למשחק ועקב התזונה שלהם (דגים ודו חיים) ההפרשות שלהם מסריחות במיוחד.

שריתצ

New member
שאלה נוספת

איפה ניתן לראות \ לקנות אם ככה נחשי NERODIA ? האם טרריום של 53X40 גובה 48 מספיק ? תודה

שריתצ

New member
בירית סאן פרנסיסקו

הי המליצו לי על נחש בשם בירית סאן פרנסיסקו * מישהו גידל ? *מישהו מכיר ? אשמח לקבל מידע על הנחש ? האם נחש חזק , גדול - לאיזה גודל מגיע ? אשמח לקבל תמונה תודה

youvalosman

New member
מעולה שהמליצו אבל...

בירית זו הינה נחש שברשימת ה-appendix 1 באמנה של cites לכן לא ממש ניתן ליישום מבחינתך. אמנם נחש יפיפה אבל עם בחו"ל מגדלים מחכים ב"תור" בשביל פרטים כאלו אז בטח ובטח שבארץ הסיכויים לפרט כזה הינם אפסיים.. עקב כך מידע קונקרטי בעברית אני בספק אם תמצאי , אבל חיפוש בגוגל תחת- Thamnophis sirtalis tetrataenia בטח ימצא לך מידע על הנחש ,ככה בשביל הידע הכללי:) המון הצלחה בכל בחירה

youvalosman

New member
שכחתי להוסיף..

גם אם יהיו פרטים כאלו למכירה אני יכול להניח שמחירם יהיה גבוה פי כמה וכמה ממחירן של הביריות הסטנדרטיות שנמכרות פה בשוק.

שריתצ

New member
אז איזה סוגי נחשי מים יש למכירה בארץ ?

אז איזה סוגי נחשי מים יש למכירה בארץ ? האם אפשר להפנות למישהו שמגדל נחשי מים \ ביריות בארץ ?

שריתצ

New member
מכירת נחשי מים

אז איזה סוגי נחשי מים יש למכירה בארץ ? האם אפשר להפנות למישהו שמגדל נחשי מים \ ביריות בארץ ?

למעלה