מה ההבדל בין PAPERBACK ל HARDCOVER?

kobya231

New member
מה ההבדל בין PAPERBACK ל HARDCOVER?

סליחה על הבורות , ואלוי זה לא המקום לשאול את השאלה - אבל מה ההבדל בין PAPER BACK לHARDCOVER בספרים באנגלית , האם זאת רק הכרעכה או משהו מהותי יותר (מדובר בשני גרסאות של אותו ספר)? תודה קובי

Lee Anna

New member
אני חושבת ש

paperback זה כריכה דקה וhardcover כריכה קשה בדרך כלל מוציאים קודם את הhardcover כיוון שהיא הגרסה היותר יקרה ורוצים שכל הפראיירים יקנו אותה...

Lee Anna

New member
אני חושבת ש

paperback זה כריכה דקה וhardcover כריכה קשה בדרך כלל מוציאים קודם את הhardcover כיוון שהיא הגרסה היותר יקרה ורוצים שכל הפראיירים יקנו אותה...

Boojie

New member
כריכה רכה לעומת כריכה קשה.

יש לקחת בחשבון, אבל, שספרי הכריכה הרכה בדרך כלל גם עשויים באיכות נמוכה יותר באופן כללי (נייר שמצהיב יחסית מהר, הדבקה פחות טובה). יש ספרי כריכה רכה איכותיים, שמחירם הוא מחיר ביניים בין הכריכה הרכה הרגילים לכריכה הקשה, ולמרות היותם כריכה רכה, הם עשויים מנייר באיכות גבוהה יותר. נדמה לי שרוב הספרים שיוצאים לאור בארץ עונים על ההגדרה הזו. בכל מקרה, התוכן אמור להיות אותו תוכן אלא אם כן מצוין במפורש שיש הבדל, למשל abridged (מקוצר).

twigy

New member
ממש לא בהכרח

סוג הכריכה כל לא חייב להצביע על סוג הנייר ממנו עשוי שאר הספר.

Boojie

New member
שמת לב שזה בדיוק מה שכתבתי?

הנה, אני אחזור, כדי לוודא: ספרי כריכה רכה (הבהרה: כשמדובר בספרים באנגלית) בדרך כלל עשויים מנייר באיכות נמוכה יותר. יש ספרי כריכה רכה באיכות גבוהה, ורוב הספרים בארץ משתייכים לקטגוריה הזו. יש כאלה גם בחו"ל. אגב, בדרך כלל אפשר לזהות מה זה מה לפי המחיר. ספרי כריכה רכה באיכות נמוכה (לרוב ספרי כיס, אבל לא בהכרח) הם הכי זולים, ספרי כריכה רכה באיכות טובה הם במחיר ביניים, וספרי כריכה קשה הם היקרים ביותר. ספרי כריכה קשה כמעט תמיד מודפסים על נייר איכותי. למה לא לקרוא לפני שמגיבים?

למעלה