מה ההבדל בין red hat לבין...

MachineX

New member
בעיקרון

השימוש במנדראייק אמור להיות קל יותר וגם תמיכה טובה יותר בעיברית(בכלל לא בטוח)

ezaton

New member
ההבדל הוא

כלי קונפיגורציה גרפית שונים, גרסאות מינוריות לתוכנות, באגים פה ושם. אני אישית מעדיף רדהאט, כי נתקלתי בבעיות עם מנדרייק 8.1. (למרות ש 7.2 בזמנו היה פגז) Ez

mavor

New member
הבדלים

מנדריק היא הפצה שמבוססת על red hat אים שיפורים לפי דעתי מנדריק מצאו את שביל הזהב בין אמינות לבין ידידתיות למישתמש נדב

Rul3R

New member
הבדלים

ההבדלים הם בנוחות וקלות ההתקנה, בממשק של ההתקנה ושל הקונפיגורציה, בכלים ובחבילות שבאים עם ההפצה, בתמיכה לחומרה (לפי מה ששמעתי התמיכה ברדהאט יותר טובה), במיקום של הקבצים והסקריפטים. אני לא חושב שיש "כל-כך" הרבה הבדל בין מנדרייק לרדהאט, אבל לא ניסיתי את שניהם ככה שאני לא יכול להגיד לך בביטחון, בעיקרון כמתחיל אתה תסתדר לדעתי עם שניהם, ככה שלא נראה לי שכלכך משנה מה תבחר, מה שגם, שמעתי שהתמיכה בעברית יותר קלה לסידור במנדרייק, אבל שוב, לא ניסיתי..

liran lev

New member
תודה על התגובות...

אני אתמול ניסיתי להתקין את המנדרייק 8.1 והיום תור ה-red hat 7.2 מחר אהיה יותר "חכם"...

mikeoreli

New member
תכ´לס ובלי סיפורים

להלן ההבדלים : 1.תוכנת התקנה 2.קונפיגורצית המערכת במדרייק יותר ידידותית 3.המתודה של כל חברה : מנדרייק - משווקת גרסאות תוכנות בטה ואלפא ( כלומר יש באגים ) רד הט - משווקת רק גרסאות תוכנות אלפא ולאחר בדיקה של האינטגרציה שלהם עם המערכת מסעיף 3 עולה כי מנדרייק תמיד יותר משוכללת באותו פרק זמן מרד-הט. אך פחות אמינה ממנה.

mavor

New member
בדיקה

פעם אחרונה שבדקתי גירסאות אלפה הם פחות יציבות :) נדב

mikeoreli

New member
סליחה על הבילבול

אני עובד שבחברה בה גרסאות המוצרים הסופיות הם באלפא ולכן הבילבול

למעלה