מה ההבדל בין

../images/Emo12.gif השבו בנים לגבולם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מעניין שדווקא אלה שהשמיצו כל כך את הפורום של לילך
לא מסוגלים להפסיק לגלוש בו.......
כן כן, אני מדבר על עמיחי ועל מיאו וכל חבריהם
הם כל כך שמחו לראות שנפתח עוד פורום זהה לחלוטין
אך הם מבינים שאין כמו המקור
בזכותם ובזכות ה"ידע העצום" שלהם, תפוז יפשטו בסוף את הרגל
הייתי שמח מאוד, לו היו עומדים במילתם ונשארים פה אצלכם
כי שם הם כלל לא רצויים
אבל הם ממש ממש לא מבינים את זה...
אולי עכשיו, לאחר שיקראו את דבריי אלו
והודעה לעמיחי -
תפסיק לדחוף את האתר שלך לכל מקום
ומיאו- כמה מים שותה חתולת קיטור ביום? זה לא גורם לה לקורוזיה
ועכשיו נראה באמת, מה מדיניות מחיקת ההודעות אצלכם
האם אתם אלה שמסתירים את האמת או לא

זיו25

New member
לשקר יש רגליים...

אבל נורא קצרות
. וכעת להודעתך. הפורום הזה לא בא להלחם בפורום של לילך, או להוות לו תחרות. זהו פורום המציג דברים בגישה שונה, וכל אחד רשאי לגלוש היכן שנעים ונוח לו לגלוש. זה הכל, פשוט מאוד. ללילך ולי אין כל עניין במלחמות. לא בינינו, ולא בין חברי הפורומים. יעל ואנוכי שוקדים ימים כלילות על פיתוח הפורום הזה, ואני מאמין שמאמצנו ישאו פרי בסופו של דבר. בברכה, זיו.

מעניין שדווקא שותפתך לניהול הפורום

ניסתה להצית כאן מריבה לא קטנה
יש גם דרכים אחרות להסביר את מהות הפורום ולמה הכפילות המפגרת אתה יודע טוב מאוד שמטרת הפורום הנוכחי, היא להתחרות בפורום של לילך! ושנינו גם יודעים שאין לכם סיכוי
נשאר לך רק לקוות שאולי באמת ייצא איזשהו פרי... בברכה, המכונה.

זיו25

New member
משום מה נראה לי,

שמי שמנסה לחרחר כאן ריב, זה דווקא אתה. אם משהו לא נראה לך בדרך ניהול הפורום או בעצם קיומו, אתה מוזמן לכתוב להנהלת הפורומים בפורום משוב. בברכה, זיו.

natalyrst

New member
מכונת אמת

אין לי מושג מי אתה, וזה גם לא ממש משנה, אבל כדאי לך להפסיק לנסות לפתח כאן ריב, כי זה פשוט לא יצליח לך
אז תוותר, חבוב

נטלי! את לא מכירה את כל הפרטים

אז אל תתערבי
וזיו, עדיין לא נתת פה תשובה מספקת
מה הטעם בפורום זהה לזה של לילך

ד ו ר י ס

New member
אני אגיד לך מה ההבדל מבחינתי:

מבחינתי ההבדל הוא בכך שאת דעותי בנושא סירוס או עיקור, כאלה שאינן מקובלות בפורום האחר - אני מביעה פה. ולא - לא כי שם "ישתיקו אותי", אלא כי אני מכבדת את רצונה של המנהלת, כי אני מכבדת את רצונם של הרוב המכריע של חברי הפורום, כי גם את דעותיי בנושא הדת היהודית - יחסה לאישה, לחלש, לזר ולשונה - אני לא מביעה בפורום "דתיים". לעומת זאת, בנושאים רבים אחרים אני מעדיפה לדון שם, אני מחבבת את הגולשים שם רובם ככולם, הם עזרו לי לא פעם בשאלות כאלו ואחרות, יש ביניהם אנשים ונשים שהם מבינים גדולים מאוד בתחום בעלי החיים ובעלי נכונות גדולה מאוד לעזור (זיו, לא להעלב, לא אמרתי שפה אין...). פורום הוא קהילה וירטואלית. לכל קהילה כללים משלה שקבעה לעצמה כקהילה. יש באפשרותך לכבד אותם ולהיות חלק מהקהילה, ואם חלק מנטיותיך לא תואמות את כללי הקהילה - מה טוב יותר ממצב בו יש לך אפשרות לבטא אותן בקהילה אחרת?

למעלה