מה ההבדל בין... para siempre ו- por siempre ?
P perrinat New member 5/12/02 #2 לא חושבת שיש הבדל........../images/Emo103.gif זה כמו להגיד- לעולמים, לעד, לנצח, לתמיד........ נראה לי שזה מקביל, אבל תקנו אותי אם אני טועה.........
לא חושבת שיש הבדל........../images/Emo103.gif זה כמו להגיד- לעולמים, לעד, לנצח, לתמיד........ נראה לי שזה מקביל, אבל תקנו אותי אם אני טועה.........
H Hurakano New member 6/12/02 #4 באיזה שיר... con la lluvia pintada de azul.... POR SIEMPRE serás sólo tú
P perrinat New member 6/12/02 #5 ../images/Emo182.gifAzul ../images/Emo103.gif אחלה שיר וגם כריסטיאן אחלה זמר לפי דעתי זה יותר לעג של מקסיקנים (או משהו באיזור......) או שזה סתם סלנג כזה..... או עיוות שכבר הושרש בשפה........
../images/Emo182.gifAzul ../images/Emo103.gif אחלה שיר וגם כריסטיאן אחלה זמר לפי דעתי זה יותר לעג של מקסיקנים (או משהו באיזור......) או שזה סתם סלנג כזה..... או עיוות שכבר הושרש בשפה........
L Lvt New member 6/12/02 #6 בארגנטינה אומרים גם וגם, יש אכן הבדל בין PARA SIEMPRE ו POR SIEMPRE אבל ההבדל הוא כל כך קטן שקשה לי להסביר .....
בארגנטינה אומרים גם וגם, יש אכן הבדל בין PARA SIEMPRE ו POR SIEMPRE אבל ההבדל הוא כל כך קטן שקשה לי להסביר .....