מה ההבדל בין..

DorDassa

New member
מה ההבדל בין..

נגן MP3 למיני דיסק? אני צריך את אחד מהמכשירים הללו בעיקר בשביל לרוץ בחדר כושר כאשר המכשיר נמצא על ההליכון (לדוגמא) ולא עלי בזמן ריצה האם עדיין יהיו קפיצות? והאם המיני דיסק הזה טוב? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3035#

יאיר B

New member
על ההבדל בין מינידיסק לנגן MP3 תוכל

לקרא כאן. אם תשים את הנגן על ההליכון במקום שבו הוא לא יזוז - לא יהיו קפיצות. אבל אם אתה מתכנן על ריצה בשטח - אני לא בטוח שמינידיסק זה רעיון טוב. לצערי אני לא מבין במינידיסקים ולא יודע להגיד לך אם זה שקישרת אליו טוב.

DorDassa

New member
יאיר

גם אם למיני דיסק יש בולם זעזועים זה עדיין לא רעיון טוב? אני פשוט משתגע ולא יודע מה לקנות MP3, או מיני דיסק.

יאיר B

New member
אין לי נסיון על מינידיסק אז אני לא

יודע איך הבולם זעזועים שלו. על כמה קיבולת אתה בונה? אם תרצה עד 1GB אז זה אותו דבר (אלא אם כן אתה מתכוון להחליף דיסקים במהלך השהות בחדר הכושר. אני הייתי קונה נגן. ניראה לי שהרעיון של המיני דיסק הסתיים עם יציאת הנגנים (ובעיקר אלו עם הדיסקים הגדולים של 20-40-60GB).

gt-master

New member
כעיקרון כבר אין הבדל חוץ מהמדיה.

יש נגנים עם HD,יש עם זכרון פלש,יש בעלי CD וזה בפורמט MINIDISK אבל הוא נגן MP3 לכל דבר כמעט. המכשיר עצמו פצצה במחיר ממש אטרקטיבי(אני לא עובד במכירות). מדיות של 1 גיגה שזה אומר שאין הגבלה לכמות,פשוט לקנות עוד מדיה. החיסרון היחיד שאני חושב זה שהתכנה של סוני ממירה כל קובץ לפורמט של סוני ATRAC3PLUS. הפורמת הוא מעולה אבל הפעולה לוקחת זמן (חד פעמי אמנם) והקבצים המומרים תופסים לך מקום בכונן במחשב. בשורה התחתונה: מובטח לך סאונד מעולה (לטעמי עולה על כל הנגני MP3 ) תיפעול נוח וזמן סוללה מעולה. חיסרון: התוכנה תמיר כל קובץ ל ATRAC3 לפני העברה למכשיר ותיצתרך לחכות.

למעלה