מה ההבדל...

zoratas

New member
מה ההבדל...

מה ההבדל בין ללמוד איגרוף קלאסי באגודות כלשהן של לדוגמא "מכבי תל אביב" ו"הפועל בת ים" וכל אלה לבין ללמוד איגרוף קלאסי אצל מכונים כמו של רן נקש? כאילו האגודות קשורות לאיגוד האיגרוף הישראלי ורן נקש לא? זה אולימפי וזה לא? לא מבין בדיוק את ההבדל...אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי בגלל שרן נקש הוא מתאגרף ברמה בינלאומית ובאגודות של האיגרוף מכבי וכל אלו זה נראה רק עד רמה של חובבני אם אני לא טועה....מה ההבדלים בעצם? תודה וחג שמח

ETZ301

New member
רו נקש הוא אמן לחימה שהתפתח לאגרוף.

אם אינני טועה הוא לא הגיע מאגרוף קלאסי.
בכל מקרה אם אתה מחפש מסגרת תחרותית יותר, אני מציע להשתלב במועדון ששייך לאיגוד, ד"א גם מכבי תל אביב וגם הפועל בת יום מועדונים מעולים.
אם אתה מחפש בשביל עצמך אני בטוח שגם נקש ייתן מענה מעולה.

בכ"מ אימון ניסיון שווה אצל כולם.

אני בכלל מרוב קריאת ההודעות שלך בפורום, חושב שהיגע הזמן שתתחיל בסדרת אימוני ניסיון במועדונים שונים, כדי שתבין קצת על מה מדובר, שיטוט ברחבי הפורום לא ייתן לך הרבה.

daskaliano

New member
ההבדלים במיתוג ובקהל היעד

רן נקש מתאגרף מקצוען, מאמן קרב מגע, מאמן אגרוף תאילנדי ששם את האגרוף המקצועני במרכז המכון שלו אבל גם יש אצלו אגרוף תאילנדי ועוד אפשרויות. המכון מאובזר מאוד יפה מאוד וזה לכשעצמו עושה הבדל גדול במראה ובקהל היעד שיגיע להתאמן שם.
מכבי תל אביב מכון גדול ומאובזר אולם רק אגרוף ורק אגרוף חובבני (קרי איגוד האגרוף הישראלי וAIBA העולמי) תחרויות חובבניות על כל המשתמע מכך.
כנ"ל בת ים ושאר האגודות החובבניות.

zoratas

New member
זה מה שהתכוונתי

יש רק אגודות חובבניות...ומקצועניות גם יש? ...או שאין ומי שרוצה מה שנקרא להפוך למקצועי יותר בתחום האיגרוף הקלאסי צריך ללכת למקום אחר כמו אצל רן נקש?

למעלה