מה ההגדרה של: אהבה רומנטית??

מה ההגדרה של: אהבה רומנטית??

כל כך הרבה פעמים שמעתי עלזה ויש לנושא הזה הרבה הגדרות.מה נכון אנלא יודעת.אולי מה שהרוב יחליטו זאת תיהיה ההגדרה הנכונה...נראה...

Vdrums

New member
כל ההגדרות האלה הן בגדר תיאוריות

של אנשים. אין נכון ולא נכון באהבה. כל אחד והרומנטיקה שלו. למשל מישהי שדיברתי איתה אמרה לי שמבחינתה ללכת לתרום דם ביחד זה רומנטי, אפשר להתווכח עם זה?

במציאות רשום פנטזיה-- במילון רשום..

צורך עז בקרבה גופנית ונפשית עם אדם אחר, הכרוך במשיכה מינית.

mika tal

New member
../images/Emo68.gifזה לא עניין של הגדרה..

זה פשוט להרגיש...

YLe

New member
ההגדרה היא

כשאתם מחייכים כל יום באוטובוס לעבודה, כשיורד גשם עליכם ואתם מחליפים מספרים, כשאתה מקבל כל הזמן פתקאות קטנות בצרפתית ומנסה לפענח מה היא התכוונה. כשיש לך פרפרים גם אחרי השנה השניה, כשאתה יכול להקשיב ולהביט בה שעות, כשהיא שמחה כל כך על הארוחה שהכנת וכשכל יום נגמר בלעשות אהבה. כשאת מרגישה שזאת אהבה רומנטית...

הנה

יהי אפסילון כלשהו גדול מאפס. קיים N עבורו כל n>N מקיים... (2 נקודות למי שממשיך את זה) בקיצור, אין דבר כזה הגדרה. כל אחד חושב מה שהוא חושב ומפרש את המילים כמו שהוא רואה את זה. נכון לגבי כמעט כל דבר במציאות... למה, בעצם, לחפש הגדרות? חוסר ביטחון?

מירטל

New member
האבסורד הגדול של המתמטיקה :

תקרא את זה בעיברית : קיים אן גדול עבורו כל אן קטן שגדול מאן גדול ...

נההה

אני יכול לחשוב על אבסורדים יותר גרועים מזה במתמטיקה (וגם הגדרות הרבה יותר מבלבלות...)

המממ...

קשה לי למצוא משהו קונקרטי. יש משפט בתורת הפונקציות שאפשר לחשב ערך של אינטגרלים ממשיים לא פתירים אנליטית בעזרת משפט הרזידוּם (אם זכרוני אינו מטעני) כאשר הרעיון הוא בעצם להקיף את הציר הממשי במרחב המרוכבים בחצי גורן אינסופית, ואז מוכיחים שכל מה שמשפיע זה נקודות סינגולריות בתוך אותו השטח, וזה די פשוט לחישוב. דרך די אלגנטית, אבל הזוייה משהו כשחושבים על זה...

מירטל

New member
אחרי שאתה מוכיח...

שאינטגרל על קבוצת קושי במישור המרוכבים של פוקנציה רציפה שווה ל 0, זה מאוד ברור שרק נקודות סינגולריות יפיעו על האינטגרל, ולהרחיב את הבעיה מהממשים למרוכבים זה ברור מאליו לכל מתמטיקאי.

ברור

קודם כל, ברוך שלא עשני מתמטיקאי (כל בוקר ח"י פעמים, ח"י שקלים, אמן) ולגבי ברור, אולי זה ברור למתמטיקאים... לי בכל אופן לא. האמת שיצא לי פעם בחיים אשכרה להשתמש בזה למשהו פרטקי. רגע מרגש לכל הדעות...

uzipikar

New member
אהבה רומנטית????

חשבתי שכל אהבה היא רומנטית..... הייתי דפוק עד אכשיו?

למעלה