מה ההגיון בקטלוג הפורום הזה תחת

TheCrazyCatLady

New member
מה ההגיון בקטלוג הפורום הזה תחת

הקהילות "משפחה" ו"הורות"? אין פלא שעד עכשיו לא ידעתי על קיומו... הרי כל שאר הפורומים בקהילת הורות, מיועדים רק [ניחוש פרוע?] להורים. זה בערך המקום האחרון שאישה שאינה רוצה ילדים תתעניין בו ,לא? לדעתי הצנועה, יותר הגיוני לקטלג את הפורום תחת הקהילה על סדר היום-חברה וקהילה יחד עם הפורומים- -"פמיניזם ומעמד האישה" -"שיוויון המינים בחינוך" אני חושבת שלנשים (וגברים) כאן, יש יותר במשותף עם הפורומים הנ"ל מאשר עם פורום "להיות הורים". [האמת,אחרי הניגו'סים והויכוחים של החג, אפילו עם הפורומים "כבאות ומניעת דלקות" ו"די לכפייה הפסיכיאטרית" יש לנו יותר במשותף
] והיתרון הנוסף הוא, שלא תחלקו קהילה עם אורחים לא רצויים כגון מיסיונרים ואימהות מתוסבכות-מה שיכול לסייע בהפחתת כמות הטרולים ! משיח!
משיח!
משיח!
איי יי יי יי יי יי... מה עוד רציתי לומר? אה כן... בדיוק ראיתי תכנית ממש מגניבה על חתולים. היה שם איזה פרופסור להתנהגות חתולית עם דוקטורט בחתוליות or somthing like that... והוא אמר, שהדעה הרווחת שחתולים הם סוציומטים, ואגואיסטים פשוט לא נכונה. חתולים לא מתנגדים לחברה אנושית או מזלזלים בערכה. פשוט בניגוד לכלבים, הם לא חושבים שהם נחותים לבני אדם,אלא שווי ערך להם. לכן הם עצמאים ודעתנים,וזה לא סותר את זה שהם מאוד חמימים,רגישים ואיכפתים. וכן-הם אפילו נאמנים. הם אולי לא ירוצו כמו דבילים להביא לך את המקומון,אבל אם אתה עצוב או מדוכא, הם יתכרבלו איתך וינחמו אותך, והכל- מרצונם החופשי. "הכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם"-I wonder why
...כנראה שאנשים מסויימים,מעדיפים את הכלב הנאמן ש"יודע את מקומו". אם תשימו לב,הזלזול המוסווה בכלבים גם מתבטא בשימוש יומיומי בסלנג, ולא רק בעברית... "bitch"-מילת גנאי שנועדה להכניע אישה, או לתאר אישה כנועה. "נראה לך? מה אני,כלב?" "פראייר זה,הוא עובד כמו כלב..." וכו'. ולמה אני מספרת לכם על זה? כי הרבה פעמים,כמו חתולים,נשים שאינן מעוניינות להיות אמהות,מואשמות בהיותן אגואיסטיות וסוציומטיות.ולכן נחשבות לנחותות כנשים "פגומות", ולמרושעות כבני אדם. כנראה שחתולים, לא מושפעים מהאשמות כאלו (תודה לאל!). אבל אנחנו-זה כבר עניין אחר. כנשים,משרישים בנו מינקות שאמהות מגדירה אותנו ואת נשיותינו, ושהיא ערך עליון בחיינו. כביכול, אמהות מגדירה אותנו עד כדי כך, שבלעדיה-אין לנו ערך. לכאורה,אין בנו אנושיות,נשיות,חמלה,רוך,תבונה,עניין,כוח,חוזק,יוזמה,הבנה או משמעות בעולם- אם אלו אינם מובעים דרך האמהות ש"נועדנו" לה. [לעומת זאת,בצעירותינו אנו נחשבות הרבה יותר "סקסיות" מאמהות, כי מסתבר שלהחליף חיתולים עם קקי כל היום, ולהסיע ת'ילדים לבית ספר- אין בסרטי פורנו. חוץ מזה,אם אנחנו לא משריצות ילדים כמו שאלוהים התכוון כשברא אותנו משאריות של גבר, אין בנו צורך. אז באמת אין סיבה שלא יתייחסו אלינו כצעצוע מין.] כמובן שזה רק "העלון" "לחופשה החלומית". אחרי ש"סוגרים את העסקה", מגלים ש"אנשי מכירות" הם שקרנים מדרגה ראשונה, ושה"מלון חמש כוכבים על החוף האקזוטי והאקסקלוסיבי" הוא בעצם "מחראה שהוסבה לבקתת תיירים, וממוקמת שלושים ק"מ מהחוף". והכי גרוע, שגם אם רוצים החזר-לא מקבלים. פעמים רבות, אני תוהה מה מניע אישה בוגרת להביא בנאדם לעולם רק כדי "להרגיע את החמות". אני גם תוהה מה מבדיל ביני ובין אותה אישה,ומה המשמעות האבלוציונית והחברתית של אותו הבדל. בכל מקרה, כנראה שחלק מאיתנו קצת יותר "חתוליות" מאחרות... אני מאחלת לכולכן,ולכל שאר הנשים בעולם, למצוא את החתולה העצמאית והדעתנית שבתוכה. ולכל השאר- Talk to the pow,cuz the rest aint listening ! אחלה פורום יש לכם פה... ועכשיו- יש לי אפצ'י...

shira chan

New member
זה רעיון טוב לקטלג אחרת את הפורום

ואז גם לא נצטרך לסבול את הפרסומת: "את בהריון?????!!!!!!!!!!!!!!!" מצד שני, זה שאנחנו בפורום משפחה, יש בזה סוג של מסר, שאפשר להיות משפחה גם בלי ילדים. חברים יכולים להיות משפחה, בן זוג יכול להיות משפחה, ואולי אפילו אדם לעצמו הוא סוג של משפחה (???) אני לא בטוחה, אבל נדמה לי שיש פורומים שמופיעים ביותר מקטגוריה אחת. אולי זה הפתרון. בקשר לדברים שכתבת, אהבתי. אני שתמיד כלבים התחבבו עליי יותר מחתולים... נתת לי חומר למחשבה. וסחטן על סגנון הכתיבה שלך.

TheCrazyCatLady

New member
לא חשבתי על זה...

תחת קטלוג "משפחות", הפורום מגדיר מחדש את התבנית המשפחתית. הבעיה היא, שלמרות שישנן משפחות שונות ומשונות תחת "הורות",מלבדינו אין אף יחידה משפחתית שאינה כוללת ילד, או רצון עז לילד- מה שהופך אותנו לעוף המוזר של עולם ההורות...

Cat79

New member
אהבתי מאד מאד את מה שאהבת

אני מזדהה איתך לחלוטין. במיוחד בקשר ל"אגואיסטיות" של החתולים. זאת הסיבה שאני מעריצה אותם כל כך. בקשר להעביר את הפורום תחת קטגוריות אחרות מ"הורות" אז גם אני חושבת שזה קשור דווקא למשפחה והורות. אני מרגישה משפחה מלא עם בעלי והחתול אושר.

TheCrazyCatLady

New member
זוגיות כן, אבל לא אמא או אבא.

אני דווקא לא מתנגדת שהפורום יהיה תחת "משפחה", אבל תפוז מתעקשים לפרק את המושג משפחה לגורמים של "הורות" "פוריות" ו"זוגיות". אז אלא אם כן את הורה בהווה או בפוטנציה, או בזוגיות- בעינהם, כאדם בוגר שצריך לבנות "משפחה משלו" באמצעות חתונה וילודה- אין לך משפחה. (כמובן שזוגיות נחשבת רק ל"תחנה זמנית", עד שעולים ל"אוטובוס הפוריות" הישר ל"עיר ההורות". הו, שאנז אליזה...) לדעתי אפשר למקם אותנו תחת "תמיכה" בקטגורית "משפחה", אבל בנוסף גם תחת "קהילה וחברה". זה לא הוגן (וקצת מסריח לי מצחנה טרולית...) שאנחנו "מוסתרים" במקום אחד, בעוד שפורומים אחרים מקוטלגים מס' פעמים. הפורום הזה נוגע בכ"כ הרבה נושאים שונים, שההחלטה הזו פשוט מגוחכת, ואף מחשידה בעיני. באופן אישי,אם לא הייתי מטיילת מתוך שעמום במדריך הפורומים-לא הייתי יודעת על קיומו של הפורום. לכן זו לא רק החלטה עקרונית,אלא גם פרקטית וחשובה לאותן נשים שלא מצאו דרכן לפורום.

למעלה