מה ההופעה הכי טובה שיצא לכם לראות

TrOuBLE1

New member
מה ההופעה הכי טובה שיצא לכם לראות

כולנו פה הינו במלא הופעות אבל תמיד יש את ההופעה 2 שלא נשכח בחיים מה הייתה ההופעה שלכם שלא תוכלו לשכוח? שלי בארצות הברית הייתה טק ניין.הבנאדם פשוט משאיר אותך בהלם אנרגיות טירוף והופעה של שעתיים שמרגישה כמו 10 דקות כל הדרך חזרה אני ובנו בן רעדנו מהתרגשות בארץ זו הייתה ההופעה של טונה. בתור אחד שדי העביר את טונה מתחת לראדר הלכתי להופעה רק כי חסיד הכריח אותי לבוא לפגוש אותו שם.ופעם ראשונה שראיתי אותו מופיע זה היה בפורים אולסטר שגם אני הופעתי ולא היה לו אוויר ולא חשבתי עליו יותר מדיי בתור פרפורמר.אבל שהוא היה עם הלהקה שלו מול משהו כמו 70 איש בלבונטין מצאתי את עצמי מהופנט מהכימיה ומהאנרגיות שלו ושל הלהקה שזה הרגיש כאילו הוא מפרק את קיסריה ומה ההופעה שלכם שלא תשכחו?

שני קטעים מאד ספציפים בחגיגות מאד-מאן 15

אני אישית [בלי לפגוע באף אחד ובאמת שצר לי להגיד את זה] - לא ממש נהנתי במאד מאן 15. היה שם הרבה הופעות פשוט לא טובות... והיו הרבה פעמים שעבר לי בראש : טוב היפ-הופ באמת מת, זאת ההוכחה. א-ב-ל כששי360 עלה לבמה פתאום היה כזה BOOM של אנרגיה ושי צועק "בוא נלך עוד יותר אחורה" וזורק וורסים יותר ויותר ישנים ומגיע לשיא כשהוא שר את הוורס שלו מ"הציר" - צמרמורת. חלק נוסף שאני בטוח שלא אשכח לעולם, זה את סאבלימינל פשוט יותר מדי שיכור על הבמה, מנסה לאלתר ומגמגם משהו לא ברור בכלל. אורטגה ועוד כל מיני במאחורה של הבמה תופסים את הראש, כל הקהל מסתכל עליו בקטע של בנאדם הגזמת... ואז שבק ס' עולים לבמה, נימי קורא לסאב לעלות שוב ושר לו בפנים את הוורס מ"ראפר" [דיס על קובי] בפנים... את שני הרגעים האלה אני בטוח לא אשכח, למרות שהיו הופעות יותר טובות..

da^Lord

New member
הופעות

up in smoke !!!!! זו הופעה שבחיים לא אשכח, אני מרגיש שההופעה הזו היא איזשהו ציון דרך בהיפ-הופ מבחינתי. והופעה שניה היא של מייקל ג'קסון שהופיע בארץ לפני הרבה שנים (הייתי ילד) , פשוט בית ספר להופעות. אפ אפשר, הופעה בעלת משמעות מבחינתי למרות שהיתה שכונה יחסית היא חישגוזים 1 בשנת 98-99.. לא זוכר. כי שם הכרתי את כל ההיפ-הופ הישראלי שהוא לא שב"ק ס.

Mad-DawG

New member
חישגוזים ב2000,וזה לא שכונה-זה באסה בשוק!

למעלה