מה ההופעה הקרובה של מוקי די?

אין לי מושג../images/Emo70.gif אבל.....

מוקי אוטוטו צריך לחזור מאוקריאנה/רוסיה. ולפי מה ששמעתי הוא יוצא לפגרה,אז לא נראה לי שיהיה לו הופעות בזמן הקרוב.{תני לבחור קצת מנוחה...חחחה
} חוץ מזה.... תבדקי בלוח ההופעות של שב"ק,או תשאלי בפורום עצמו.
שירן

בהביבו

New member
מ ../images/Emo12.gif |וווווו|

המממ.. אין אותי פרטים על דבר זה כתוב כאן!
ניראה לי שכניסה עולה 1 ₪

הופה !

מותק , בתוך ההודעה יש קישור לדף עם פרטים על הפסטיבל...וכן זה עולה שקל.... אני עדיין קרפדה ????

EmGee

New member
אם מדברים כבר על ערב שבועות

אז יש באותו יום במועדון בג'י ספוט בת"א הופעת בכורה של MC שירי (הבחורה הזאת ששרה בתן לפה ת'מיקרופון). זה עולה 60 שקל ולפני ואחרי ההופעה יהיה תיקלוט של DJ בייבי ג'י וDJ סופרים. גם יחולקו במהלך הערב דיסקים מתנת הליקון היפהופ. שווה לבוא

תיפלץ

New member
ארר! אני בחיים לא יגיע להופעות האלה

זה החיסרון של לגור באילת, יש לך ים יש לך שמש אבל אתה בטיזינבי... אתה רחוק מהכללללללללללל!!!
ביום העצמאות נסעתי 6 שעות הלוך כדי להגיע לרוק העצמאות.. אבל מה, היה שווה כל דקה... מוקי הביא אותה בהופעה חזקה!!
אבל בכל זאת יש כל כך הרבה פסטיבלים וארגונים שהביצוע נעשה במרכז (ואני מבין את הסיבה) אבל זה עדיין עדיין דופק את האילתים..
שלא נדבר על זה שאין לנו איך להגיע כמעט כי לא מוציאים הסעות מאילת - בקיצור באסה
אבל אני לא מוותר כזה מהר אני פעיל באילת במועצת נוער עירונית ובכל שנה אנחנו עורכים מסיבה ענקית לשכבה י"ב "מסיבת מתגייסים" המסיבה נערכת כל שנה על מסלול שדה התעופה, סוגרים את השדה ותוחמים אותו ומביאים אומן.. שנה שעברה היה חמי רודנר ואולי אולי אולי אולי אולי יהיה השנה מוקי די או מוניקה סקס.. אני מקווה מאוד שזה יהיה מוקי די כי הוא משום מה החליט לא להופיע באילת נראה לי
בכל אופן מה שזה לא יהיה אם מישהו פה יהיה באילת בתקופה הקרובה שיהיה בקשר אני יסדר לו להיכנס להופעה מה שזה לא יהיה אחד מבין השניים...

חשבת לעבור לעיר אחרת../images/Emo35.gif

לא שיש משהו רע באילת
אני אישית מאוד אוהבת אותה.
שמש
,ים ובלאגן. היא פשוט יותר מדי רחוקה. והנסיעה אליה כל כך מתישה!!!
שירן

תיפלץ

New member
אני בן 17 לאן אני יעבור בגיל הזה...

תאמת יש לי תוכניות לעזוב כאן מתישהו אני לא מתכוון להישאר כאן אבל אם אני עוזב זה את הארץ.... את אילת כרגע אני לא עוזב בגלל ההורים והמשפחה אבל ממש לא רע םה כמו שאמרת רק המרחק מפריע..

לא אמרתי שרע !

רק שהיא נמצאת באמצע שום מקום!!!! נ.ב למה אתה רוצה לעזוב את ארצנו היפייפיה? יש מקום יותר טוב מארץ ישראל? {שכחתי להיות יותר מדי
ציונית,לא?!} ואם תעזוב,אז לאן תלך? סליחה-על ההתערבות,אם לא בא לך אל תענה
שירן

למעלה