מה ההייתם עושים אם היה לכם תכסף של אליסה?

מה ההייתם עושים אם היה לכם תכסף של אליסה?

פה אתה יכולים לכתוב את כל הדברים שאתם חולמים לקנות או לעשות אילו היה לכם תכסף שלה. אני יודעת שלא התייעצתי איתך גליה אבל פשוט הפורום לא זז

אני הייתי עושה\קונה

מוציאה רישיון ואח"כ קונה לי איזה מרצדס או יגאור אתם יודעים מכוניות בסטייל הייתי טסה להופעה של מלאני או כריסטינה הייתי עוזרת לאמא שלי בחובות שלה הייתי תורמת לאן או למי שצריך הייתי קונה תDVD של מכושפות הייתי קונה תבגדים מהקולקציה שלה כשהייתי מגיעה לגיל 18 הייתי קונה לי איזו וילה עם בריכה ונוף יפה לצפות בו הייתי טסה לראות את אליסה ואת הולי (אם הייתה לי תיכולת כי תכסף כבר יש לי) הייתי קונה לי איזה כלב יפה הייתי קונה לי סוני פלייסטיישן

בעיקרון..

אני חושבת שאהבה יותר חשוב מכסף.. ואין לי ממש זמן אז נכתוב בקצרה: הייתי קונה לי בית גדול עם בריכה וגיקוזי-בית חלומות
הייתי טסה לחול
והייתי תורמת כסף לעמותה למלחמה בסרטן-כי זה ממש עצוב
והייתי קונה לי כל מיני דברים שאני לא יכולה לקנות
וזהו בעיקרון..

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifמסכימה

ואני לא רק עצלנית אני גם מסכימה לגמרי עם שלי. גם לדעתי אהבה חשובה יותר מכסף אבל הרבה הרבה יותר חשובה כי אהבת אמת, אהבה שנשארת תמיד אפשר למצוא פעם בחיים בעוד כסף אפשר לאסוף פה ושם.. בקיצור יותר קל לאגור לכן אני לא הכי מתחברת לשאלות על כסף מה שכן גם אני הייתי קונה דברים שלא הייתי יכולה לקנות. הייתי מסדרת לאמא שלי חיים טובים וקצת עושה חיים(אבל לא יותר מדי כי רואים שיותר מדי כסף זה לא הכי טוב): קונה בגדים שאין לי כסף לקנות עושה מנוי לבריכה ועוד כמה דברים נחמדים. חח ראיתם איך נהייתי פחות חמדנית מהפעם הקודמת? נראה לי שהעבודה במעון לימדה אותי שגם הדברים הפשוטים ביותר הם מקסימים
וזה באמת מקום מקסים

חח.גם אני מסכימה עם המשפט האחרון שכתבת../images/Emo70.gif

הדברים הפשוטים ביותר הם מקסימים וזה באמת מקום מקסים
כנל"ל לגבי בגדים נעלים ולכל הדברים הדומים האלו

spelling

New member
וואי אחת השאלות!

מה הייתי עושה עם המון כסף! טוב: אחרי שהייתי יודע בוודאות תסכום המדוייק הייתי לוקח חלק ממנו ומשקיע בבורסה כדי שהרווח יגדל חחחחח!תחשבו על העתיד! הייתי קונה לי בית שתמיד רציתי שמכיל מה שתמיד רציתי עם העיצוב שלו עם ג'קוזי,בריכה,מכונית שאני אוהב,הייתי עושה חדר שך ספריה או משהו מגניב כזה שקיר אחד הוא אקווריום!יה לי בטח או מגרש כדורסל או טניס...הייתי עוזר למשפחה שלי!הייתי תורם לעמותות שאני בוחר...הייתי מטייל בחו"ל!מנסה לפגוש את אליסה!הולך להופעות של קלי קלארקסוןןןןןןןןןן!הייתי עושה מראה מיוחדת שכל פעם שאני מסתכל עליה היא תשיר לי gimmie more" חחח....ואיך שכחתייייייייייייייייי?הייתי בונה לי בבית חדר כושר פרטי!או שלא יודע..מאוד כיף לי עם האנשים שאיתי בחדר כושר!גם כשיש הרבה כסף חשוב להמשיך לעשות תדברים שאתה אוהב ולהשאר עם החברים הטובים!

YaEl 15

New member
שאלה טובה. באמת לא יודעת.

להיות בעל כ"כ הרבה כסף, זה מפחיד קצת, לא? הייתי תורמת. להרבה אגודות. הייתי קונה לי סתם, מה שבא לי, בגדים רוב הזמן מן הסתם. הייתי קונה מחשב לעצמי, שיהיה רק שלי. הייתי קונה טלוויזיה לחדר גם. וזהו ניראה לי, בשלב הזה של חיי, אין לי צרכים רבים, בכל אופן - לא הרבה יותר ממה שציינתי. אחרי הלימודים - אולי טיול. אבל לא כבד. נינוח. עם חברים אמיתיים. באמת אי אפשר לקנות חברים בכסף?? בעע.. הבאסה השטלתה עליי. זה היה יום ארוך. לילה

למעלה