מה ההיסטריה סביב יוסי בובליל?

navajo chief

New member
מה ההיסטריה סביב יוסי בובליל?

קודם כל שלום. אני לא כותב בדרך כלל בפורום הזה, אבל ההיסטריה של יוסי בובליל לא מצליחה להשאיר אותי אדיש. נכון, לבן אדם היו כמה משפטים נחמדים. נכון, יש משהו מקסים ומרענן בשימוש שלו בשפה העברית. אבל מכאן ועד לעשות אותו כוכב בסדר גודל הזה - לא ברור לי. האמת היא שאחרים בתכנית מעוררים הרבה יותר אמפתיה, והרבה יותר מגניבים ממנו. למשל, איתי, ונסה, ויוני. הרבה יותר מעניין לי לראות אותם, וגם יותר מגיע להם לזכות. זה משחק של צעירים, בסך הכל. ברור שהזקן היחידי יבלוט ויראה יותר מצחיק ויותר משוחרר מהם. שיילך ישחק עם אנשים בגיל שלו. חוץ מזה אני גם רוצה להגיד ששפרה הזאת נראית פחות ופחות מגניבה ככל שהזמן עובר. אני מאלה שבהתחלה נדלקו, אבל עבר לי בעקבות ההסתמרטטות שלה לצבר ומלחמת פרידמן-בובליל.

sima1203

New member
אני מבינה ללדעתך

למבוגרים וזקנים אין זכות קיום בעולמם של הצעירים, אתה קצת חצוף , לא???????

naty18

New member
אתה מודע לעובדה שגם אתה

תגיע (כמו כולנו) לגיל של יוסי, ואז נראה איך תגיב אם אנשים צעירים ממך יגידו לך, לך מפה/ אין לך מקום בינינו כי אתה זקן חוץ מזה אני לא אוהבת להשתמש במילה זקן שנשמעת לי כמו זלזול במבוגרים מאיתנו, לדעתי יוסי הוא אומנם מבוגר בגיל אבל בראש הוא רואה את עצמו כצעיר ואם זה עושה לו טוב והרגשה כיפית אז למה לא בעצם? ואני לא חושבת שמי שצריך לזכות זה מי שצעיר והמבוגרים שביניהם? שילכו לחפש (לפי הדברים שלך) חוץ מזה אם יוסי יוצר סביבו כזאת היסטריה אז זאת סיבה שי בו משהו (והרבה) שאנשים מאוד אוהבים לראות, וזאת עובדה אחרי ש8 פעמים הבן אדם מועמד להדחה ולא מודח, אז זה בטוח אומר משהו עליו וזהו.

יוסי בובליל הוא דמות אותנטית ורבגונית

יוסי הוא אדם עממי עם הרבה חכמת חיים שלא נולד עם כפית של זהב. יוסי הוא הדמות שעולם הבידור מחקה במשך שנים ארוכות וכאן ניתנה לצופים ההזדמנות לפגוש בלייב את האיש האמיתי. מעבר לעולם הבידור, יוסי ורבים רבים הדומים לו, אינם מקבלים כל ייצוג בתקשורת. הם מוסתרים ולכן לצופים מעולם לא היתה הזדמנות להיפגש עם דמויות כמו יוסי ובודאי לא להכניס אותם לביתם ולהכיר אותם מקרוב. הצופים, מכל שכבות האוכלוסיה, התאהבו ביוסי וזו עובדה! הצופים סולחים ליוסי על הטעויות שלו ומבינים שהוא לא מונע ע"י רוע. להערכתי, הלינץ' התקשורתי רק מחזק את יוסי.

cookies10

New member
כשתגיע לגיל 56 ותחיה עם הצעירים נראה אותך

אם תחזיק מעמד במשך 64 ימים, נראה אותך אם אתה תמשיך בכלל לשרוד יוסי לא צריך להצחיק אף אחד, הוא טבעי ולא כמו לאון השחקן המזוייף, שאונס את המצלמות כבר בלי טעם והפך להיות מאוס מי שרוצה לצחוק שיצחק לא רוצים שיבוסם לכם... אני דורבן שקולע בזמן.. זה המוטו שלו... הוא הוכיח לכולנו שיש לו חושים חדים, וטקטיקה במשחק והוא מכיר הכי טוב מכולם את המשחק, הוא חי את הרגע ולא מעניין אותו מכלום רוצה לצחוק תצחק הוא לא הצהיר אני מצחיק אנשים... כל הכבוד לו איך שהוא שרד ללא סיגריות והוכיח לנו שגם סיגריות לא ישברו אותו.. הוא יכול לפתוח ביה"ס להשרדות...פעם אחת הוא לא אמר, אני הולך הביתה, אחד כזה צריך להוריד בפניו את הכובע, איזה כח סבל יש לו, ויש על מה להתגאות בו... שמונה פעמים בגריל והוא לא נשבר לעבור שוב ושוב את הימים ולארוז שוב ושוב תמזוודה ולפרוק אותה שוב ושוב.... הוא גדול מהחיים ולא משנה על הדיבור העילג שלו, זה מה שמביא לא גם חן, אפילו שיוסי לא מלומד לפחות יש הרבה מה ללמוד מהאישיות החזקה שבו, יש לו חוכמת חיים איך שהוא משתלב עם החברה הצעירים, הוא יכול להיות אבא שלהם, הוא מייעץ להם.. הם הרי בכלל לא מעניינים אותו והוא לא מתערבב במריבות בינהם, הוא גם לא מטרד... אז בבקשה תהיה חכם ואל תשפוט אף אדם כל עוד לא הייתה במקומו...

ח מ ס ה

New member
העולם שייך רק לצעירים?

מי אמר שהמשחק שייך רק לצעירים? לדעתי במשחק הזה יש מקום לכל אחד ללא תלות בגיל, בהשכלה או בכל גורם אחר.

אני דווקא הייתי רוצה לראות במשחק גילאי 40+

מאשר את כל ה"כוכבים הנולדים" האלה שבאים לסחוט איזושהו סטטוס של סלב כמו ליאון שאונס את המצלמות כבר חודשיים מאז שנכנס לוילה

אני מסכים שההיסטריה סביב יוסי עברה גבולות..

אבל אני לא מסכים שזה קשור לגיל ושאיתי ונסה ויוני יותר מגניבים ממנו.. מה יש להם להציע? איתי לפלף, ונסה סתם צעקנית, יוני יבש על תקן חתיך.. אין שם מישהו מצחיק ומעניין וזה מעלה את האמפתיה סביבו..

למעלה