מה ההשפעה ארוכת הטווח?

מה ההשפעה ארוכת הטווח?

התחלתי לעשן כל יום כבר כמה חודשים מאז שנפרדתי ממנה אולי זו בריחה מהמציאות אולי זה בטוח זה אולי זה מרגיע גם השאלה היא מה ההשפעה חוץ מאיבוד זיכרון שזה לא ממש משנה בטירוף רזיתי ואין לי תיאבון כבר ים זמן רזיתי 5 ק"ג 66-65 ל 60 ולא- זה לא בגלל געגועים אליה למישו מוכרת תופעה דווקא של חוסר תיאבון בעקבות עישון מוגבר? 10X

SaTaNs daughter

New member
לעלה מעושן

אני יודעת שזה משפיע על התיאבון.. אבל כשאני מעשנת אני ממש ממש רעבה אחרי זה... אז אני לא יודעת ... מקווה שעזרתי... ביי

נינת88

New member
היי עלה מעושן...

אתה צריל להפריד בין שני הדברים: 1. הפרידה מאהובה 2. הסטלות התקופה בה הייתי הכי רזה בחיים שלי הייתה אחרי שנפרדתי מחבר... אז יכול להיות שזה הדיכאון הכללי. וגם בתקופה בה הייתי מעשנת כל יום וכמעט כל היום, תקופה כזאת שאף פעם לא אומרים לא לראש ותמיד יש ערימה יפה בצלוחית ליד הבנג, דווקא לא הייתי אוכלת הרבה. לוידעת למה. אני קישרתי את זה לאקסטות שהתנסיתי בהן, ובאיזשהו אופן כל סטלה של גראס הייתה מעלה לי את הסטלה של האקסטה (רק שזה היה ממש ממש עדין יחסית לאקסטה המטורפת - והמגעילה דרך אגב), ואז אוטומטית לא היה בא לי לאכול כלום. ימים שלמים על שוקו יטבתה ואיזה טוסט. בכל אופן, אני ממש מזדהה עם הבריחה הזאת מהמציאות. בימים קשים כאלו, כשלא היה לי מה לעשן, הייתי מחסלת בקבוקי יין אדום רגיל של סגל. זה עובר אחי. הכל עובר. בהצלחה נינת

למעלה