מה ההשפעה של אידוי על נתח רוסטביף שלם אחרי הצלייה?

yair_bar

New member
מנהל
מה ההשפעה של אידוי על נתח רוסטביף שלם אחרי הצלייה?

לפני חודש הכנתי רוסטביף ממש מוצלח.

אחרי שסיימתי שאלתי את עצמי מה יקרה אם אחרי הכנת הרוסטביף אני אתן לו לנוח שעה ואז אשים אותו במתקן אידוי לרבע שעה ורק אז אחתוך.

האם אקבל פרוסות עסיסות יותר או שאהפוך את הרוסטביף לצלי?
 

avico2591

New member
לי מריח תשובה ב', גם אם זה עבר בתהליך הראשוני צליה,

זה יהיה צלי בתנור, ופחות ''בשרני'' כפי שעשית בתהליך הראשוני.
 
למעלה