"מה הוא אומר לעצמו
"

Drorrrrrr

New member
"מה הוא אומר לעצמו ../images/Emo35.gif"

העליתי תמונה של אלכס מה לדעתכם הוא אומר לעצמו בתמונה
לדעתי: "אוי שיט! שוב שכחתי לשטוף ידיים אחרי השירותים"

crazy4tc

New member
אחלה רעיון לשרשור!!!!

יש עוד מלא תמונות שאפשר לעשות את זה איתן... לפי דעתי הוא אומר לעצמו: לא לשכוח לחייך לא לשכוח לחייך לא לשכוח לחייך... וטלוש נעלבתיייייייי מה איתי????? מי אמר שהוא של יולי?????

aYaLoLy

New member
תמונה חדשה!../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

אלכס: אוי איזה כיפ לי אני מפורסמ!!!

crazy4tc

New member
../images/Emo11.gif

אני חושבת דווקא שהוא אומר: שיט! למה אני מפורסם?!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

"אוייייייי שיטטטטטט שכחתי להגיד לאמא שהאח עדיין דלוק"

aYaLoLy

New member
עוד אחת../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

אלכס "איכס אהרונ דרכ על חרא...
אהרונ "יווו איזה כיפ, אלכס עושה לי עיניימ

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif

אהרון: "חכו חכו, עוד שנה תראו אותי עם חגורת נפץ
" אלכס: "יההההה הוא כזה סקסי
אהרוןןןן תעשה לי ילד
"

aYaLoLy

New member
עוד אחת../images/Emo151.gif

אלכס: "דייי איזה פוסטמה האבריל הזאת!!! אבריל: "שיואוווווו אלס הזה כל ככ כוסונננננננ

crazy4tc

New member
אני רציתי לשים את התמונה הזאת!../images/Emo46.gif

אלכס: תפסיקו לצלם כבר! כואב לי הפה מלחייך ואבריל מסריחה!!! אבריל: אני אעשה פוזה מגניבה כדי לחפות על זה שלא שמתי דאודורנט היום...

crazy4tc

New member
תמונה מחייבת!!!!!

אלכס: אני אעמיד פנים שאני לא שם לב שהוא מלקק אותי! בילי: אוף! אני לא מגיע! נייט: למה אותי הוא אף פעם לא מלקק?! דינו: נו שצלמו כבר! אני צריך להחזיר לסבא שלי את הכובע!!!

Charmed 4ever.

New member
אבל רואים שאלכס ../images/Emo54.gif

מחטיף לבילי אגרוף בבטן מאחורה. אלכס[מסנן מבין שיניו]: בילי! לא עכשיו! אחרי התמונה, מבטיח! בילי: ללללללללל (הקול שהוא עושה כשהוא מוציא לשון) נייט: אוף, עוד פעם הם (מדובר על אלכס ובילי). איפה אהרון שילקק אותי?! (או שמא... לי?!) דינו: גאד! הכובע הזה ממש מתאים לי!

crazy4tc

New member
בשביל להעיר אתכם קצת...

הנה עוד תמונה!!! אלכס: "אני מלטף כלב!! עכשיו אני בטוח אראה מגניב!! רק שאני לא אעשה איזה תנועה שתגרום להראות כמו מפגר..." בילי: "למה אלכס הכריח אותנו ללטף את הכלב?!" נייט: "מה זה הריח הזה?!" אהרון: "אני שונא כלבים! טוב נו, אני אלטף את אחכס במקום..." הכלב: "אלכס... כן... כן... בדיוק שם!!" חידה: מישהו יודע את הסיפור עם החלוקים האלה שאהרון ובילי לובשים? (רמז: אלכס כתב על זה באחד מיומני המסעות שלו...)

adi u

New member
או קיי

כלום: עכשיו אנחנו נראים כמו חבורה של אנשים חמודים עם כלב...ייהאייי

love alex

New member
תשובה לחידה שלך...

אני יודעת מה הסיפור של החלוקים!!! הם החליטו שהם הולכים ככה לאכול ו... טוב, כל מה שקרה במסעדה זה כבר סיפור אחר... רק בשביל מי שלא קרא- בילי (אם אני זוכרת נכון) הקיא ממשהו שהם הזמינו כקינוח... מה אתם אומרים על התמונה שצירפתי? (למרות שהיא לא קשורה ל-דה קולינג... אל תתפסו אותי לא נכון... אני מ-ת-ה על דה קולינג!!! ולפי השם אפשר לראות שבמיוחד על אלכס!) שרשרו...

למעלה