מה הוא חושב לעצמו??

מה הוא חושב לעצמו??

שאני אשכרה אבוא לראות אצלו ב-VOD?? שנראה בבית שלו לבד ב-DVD?? כאילו רשום לי על המצח איזה "דפוק אותי"?? וגם כן הדפוק השני, נרקסיסט צבוע! נון-קונפורמיסט עלק!! לקקן ישבנים מסריח! לעולם מיסטר רייט שלי לא יגיע!

את מודעת לכך שיכול להיות שהוא רק רוצה

לראות איתך סרט ? ידידות שלי רואות אצלי לפעמים סרטים בלי להזדיין...

זה בדיוק הקטע

שאני לא ידידה שלו. הוא לקח ממני מספר טלפון, קצת דיברנו ואז בפגישה הראשונה הוא רוצה שאני אבוא אליו הביתה. אני כבר מכירה את זה ולאן זה הולך.

Lil Kitty

New member
מה רע בלראות סרט?

אם את לא רוצה שמשהו יקרה אז אל תתני למשהו לקרות.

תם עידן התמימות

אני כבר מכירה את השטיקים האלו יותר מדי טוב. בפעם הראשונה שאני יוצאת עם מישהו אני לא אלך איתו הביתה. אני כבר מכירה את ה"סרט" הזה. בהתחלה הוא נחמד, אח"כ הוא מתחיל לשלוח ידיים. לא תודה.

Lir האחת

New member
אני מסכימה ../images/Emo45.gif

לרוב זה רצון לעשות סרט

Lil Kitty

New member
לא ציינת שזה פעם ראשונה

אם כך אז באמת לא לעניין. אני דיברתי בכללי, אחרי כמה פגישות שנמאס מבתי קפה ויציאות אז עוברים למשהו רגוע וביתי.

אני בד"כ מעדיפה home-made

ואם זה היה באמת כזה תמים בפגישה הראשונה הייתי הולכת על זה, אבל הבעיה (כמו שכולן מכירות) שזה לא.

תגיד לי מה משדרת בסיטואציה הבאה:

בחורה אבודה על קטנוע מצוקמק מחפשת מוסך. בחור שבמקרה עובד באזור עובר לידה עם הקטנוע שלו ומציע עזרה. בדרך, בזמן שהוא מראה לה איפה נמצא המקום שהיא מחפשת, הוא מתחיל לתחקר אותה ("אפשר לשאול איך קוראים לך, בת כמה"). הבחורה, שלדידה הבחור הוא נחמד, מוכנה לתת צ'אנס ועונה לו בחביבות). אך עדיין שוקיסטית מדי מזה שהיא לא מוצאת את עצמה וצריכה לתמרן בין רכיבה איטית, למציאת מוסך, לדיבור עם עלם החמודות. כשמגיעים למקום חפצה הוא מבקש את המספר, היא אומרת לו כן (הוא בהלם משום מה). מה משדרת מה?? הייתי כולי מעופפת ואפילו לבשתי צווארון ענקי (אפס מחשוף!).

ScorpioID

New member
מה הקשר לאיך התלבשת?

לבחורים זה מה שיש מתחת. וזו הבעיה.

ScorpioID

New member
הנקודה שלי היא שלא משנה מה תלבשי

את משדרת 24/7 תתחילו איתי אני שווה. ואת יודעת שאני לא מדבר מהשערות.

אוי נו!

יש לי פנים שונות, אני לא כל הזמן נמצאת באותו מצב רוח, אני לא משדרת רק דבר אחד. דווקא באותו יום שהבחור הזה התחיל איתי הייתי אאוט לגמרי, לא הבנתי בכלל מה הוא רוצה ממני.

ScorpioID

New member
בחורות על טוסטוס זה תמיד מדליק../images/Emo3.gif

בכל מקרה, נכון שיש מוזרים. אבל מה לעשות. את בחורה מאד מושכת ותמיד מתחילים איתך. על יופי צריך לשלם מותק..

ScorpioID

New member
בואנה בואנה...

אם תשמי תמונה פה, אני מבטיח לך 100 מסרים ולא ממני איך..?

Paranoid Eyes

New member
בולשיט@#!@

זה המשפט הכי מטומטם ששמעתי , מזה הרבה זמן.. ותסלח לי. אני.. אם כבר.. אני הכי לא משדרת שום דבר כזה.. לא בלבוש..לא בדיבור על זה.. ממש כלום. אז איך תסביר שגם לי זה קרה.. לא פעם...? זה לא קשור בכלל.. ברגע שמזמינים אותך לבית, ביחוד בפעמים הראשונות... גם אם שום דבר לא יקרה כי מין הסתם הבחורה לא תרצה.. זה תמיד מזמין נסיונות מצד הגבר לסקס.. גם אם הוא לא חשב על זה לפני כן.

למעלה