מה הוא רוצה?

מה הוא רוצה?

יש לי בעיה קטנה... או אולי גדולה... אני בת 14 ויש לי חבר... אנחנו חברים כבר 8 וחצי חודשיים... רק שתדעו זה הקשר הראשון והרציני שלו ושלי, העניין הוא שכשאנחנו ביחד אז הכל סבבה אנחנו מתחרמנים כל אלה... (סקס יבש), וכל פעם כל פעם שאנחנו נפגשים אנחנו עולים דרגה יענו פעם אחת החולצה מורדת ובפעם אחרת אז החצאית וכ"ו... מבינים לא? עכשיו לפעמים אני מדברת איתו ואני שואלת אותו מה הוא רוצה? כאילו לאן זה מתקדם כי כל פעם זה מתקדם יותר וזה.... עכשיו כל פעם יש לו את אותה תשובה: אני לא חושב שזה הגיל ללכת עד הסוף ואני רוצה שזה ישאר כמו עכשיו..... זאת התשובה שלו והוא כל הזמן אומר את זה ואז אנחנו נפגשים ואז זה עוד הפעם מתקדם... אני לא יודעת מה קורה איתו... עכשיו מה עוד בעיה... זה מושך אותי.... אני פתאום רוצה אותו עד הסוף... עכשיו אנחנו עוד צעירים וזה אבל פתאום אני חושבת שאניח מוכנה וזה.... אוך ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.... ואני לא יכולה לבוא אליו ולהגיד לו שאני רוצה ללכת עד הסוף כי הוא חושב שזה לא הזמן אבל לא יודעת... אולי הוא משקר לי כי הוא מתבייש וזה... אוך... לא יודעת.. אתם יכולים לעזור לי?

תתפסי אותו בזמן

מעשה. כלומר, בזמן שהוא..מתקדם, תעצרי אותו ותגידי לו, חשבתי שאתה רוצה שזה יישאר כמו שהיה, אם אתה רוצה יותר מזה, אני מצפה לדעת, ואז תתאמו ציפיות אחד מהשני.

אני לא חושבת שללחוץ עליו יעזור

תחקי קצת, את עוד רק בת 14 וחוץ מזה, אם כבר אתם מחליטים ללכת על זה את צריכה לוודא שהוא משתמש בקונדום ואם את רוצה, ליתר ביטחון גם תלכי לרופא ותקחי גלולות עוד דבר, אםתעשו את זה בלי ששניכם מוכנים זה לא יהיה מיוחד וכיף ואם זה לא כיף אז מה זה שווה בעצם?

כן אבל,

אני יודעת שאני בת 14... את זה אני מבינה... אבל עדיין זה כאילו אני לא יודעת מה הוא רוצה... הוא אומר שהוא רוצה שזה לא יעבור יותר ואז אנחנו מתקדמים- מבחינתי זה בסדר ואין לי בעיה אבל עדיין זה כזה... אני כאילו לא מבינה מה הוא רוצה...

תאמיני לי הוא מת...................

זליין אותך
ככה זה.. כולנו רוצים עד הסוף (טוב אולי חלק מהפורום כבר זיין אני לא) גם כשאני עם חבר שלי בא לי עד הסוף ואז אני עוצרת וחושבת שווה לי? איתו ? עכשיו? הפעם הראשונה שלי תיהיה מיוחד או שכולה רק תשוקה בלי טו מאץ' אהבה דו צדדית? בקיצור תחשבי על זה מתוקה תחשבי שלוש ארבע פעמים לפני... לדעתי אל תעשי את זה תלמדי לשלוט בעצמך אולי תחלכי כמה חודשים וזהו?

מכירה את המחשבות האלה...

תראי חמודה, המחשבות האלה הן דבר טבעי. זה הקשר הרציני הראשון שלך ואת מגלה דברים חדשים. זה מסקרן אותך ואת רוצה לגלות עוד. אבל אין לך לאן למהר. לדעתי את לא באמת מוכנה (אבל מה אני יודעת...) וזה רק הרצון לגלות מה יש בהמשך. כמו שאמרו לך בהודעות לפני, תעצרי אותו לפני שאתם מתקדמים ודברי איתו על זה. זה הדבר הכי טוב לעשות. והעיקר, שאם אתם מחליטים לעשות את זה, שזה יהיה בלי לחץ, בהסכמה של שניכם, כששניכם בטוחים שאתם מוכנים ולא לשכוח שזה יהיה עם קונדום ו/או גלולות.

kundason2003

New member
תקשורת

זה הכל. בלי טאקט בין חברים. תגידי לו את זה, לכי תדעי איך הוא יגיב. קשה לי לראות איך המצב יהיה יותר גרוע... בהצלחה!

למעלה