מה הוא רוצה?

מה הוא רוצה?

אז ככה, כבר כמה ימים אני מחפשת לשפוך את הלב איפשהו, פתאום עכשיו נפלתי על הפורום הזה, שכאילו המציאו אותו בשבילי, ובשביל הסיפור הזה… מה הוא רוצה? אחחח... הייתי נותנת הכל בשביל לדעת... הסיפור הוא די מוכר ובטוח שרוב הקוראות שכאן כבר התנסו במשהו מסוג זה: הבחור ואני, יצאנו לפני שנה וחצי בערך, לא ממש הרבה זמן, וזה נגמר מיוזמתו. היה נתק של כמה שבועות (להתאוששות...) ואז הבחור התחיל לטלפן… בהתחלה הייתי בטוחה שזה בגלל שהוא רוצה שנחזור, אבל לא - לאט לאט התחלנו לדבר המון בטלפון, בד"כ זה היה מיוזמתו (הוא פשוט התקשר כשבא לו…) והיינו מדברים ומדברים…. פשוט בנינו לנו מערכת יחסים "חדשה" על טהרת הידידות, שיחות נפש מפה ועד להודעה חדשה, והבחור הזה, הוא מדהים.. הוא כזה מיוחד ומוכשר ומקסים… אז הידידות הזו שנבנתה לה והתחילה ממעט שיחות טלפון, הפכה לטלפונים כמעט בכל יום…. מה הוא רוצה, הה? ואז, נסעתי לחו"ל, שבעה חודשים, מחפשת את עצמי… אבל הקשר ביננו כאילו יותר ויותר מתהדק: אימייל אחד מבואס ממני - והוא מזדרז לענות לי ולעודד אותי… שיחות ארוכות… ארוכות… טלפונים המון... ממש התגעגעתי אליו… ואיכשהו נוצרה ציפיה שאני אחזור לארץ, והנה… אולי…. יהיה משהו סופסוף…? כן בטח מה הוא רוצה? חזרתי לארץ, יושבים אצלו בסלון, ופתאום נושא שיחה חדש עולה: יחסים עם המין השני... עד עכשיו לא בדיוק היינו מדברים על זה (אולי פשוט לא היתה לו אף אחת מאז) אבל כנראה כשטסתי לחו"ל הוא הרגיש כאילו שמשהו בו השתחרר והוא התחיל לצאת עם המון בנות, והוא יושב שם בסלון ומספר לי...והוא אפילו עכשיו יוצא עם מישהי... ואני מתה, אבל מה זה מתה לבכות... מה הוא רוצה אני לא יודעת… אבל איך הוא לא רואה מה אני רוצה?

Sefy

New member
אמרת מה הוא רוצה, מה את רוצה אבל ?

סיפרת לו ?

AlteX

New member
את יודעת מצויין מה הוא רוצה...

אבל כנראה שקשה לך לקבל את זה, לכן את שואלת. הוא רוצה אותך בתור חברה טובה, מישהי שיוכל לתמוך בה ולהיתמך על ידה, להתייעץ איתה (גם בנושא של בנות), סתם לדבר איתה על דברים ברומו של עולם, אולי לצאת לבלות מדי פעם. זה קיים, לא כל גבר ואישה שיש ביניהם קשר הם זוג. ה"חבר'ה" של גבר הם לא בהכרח כולם גברים. אצלי זה די להיפך - כמעט כולן נשים, ואף אחת מהן לא בת זוג שלי. אבל את רוצה מעבר, הרבה מעבר... ויכול להיות שהוא לא מספיק רגיש כדי לראות את זה. תעזרי לו לראות את זה. תגידי לו את זה, למרות שאולי זה קשה ויכול להיות שזה יביא לסיום היחסים. יכול להיות שאתם צריכים להתרחק לפרק זמן מסויים, ואח"כ להיפגש שוב, אולי אז תוכלי לקבל את העובדה שהוא לא יכול להיות יותר מחבר טוב, ואז תוכלו להיות בקשר חברותי. כרגע נראה לי שזה לא כל-כך אפשרי... אבל לפני שאת מדברת איתו, תהיי בטוחה שאת יודעת בדיוק מה את רוצה ומה את בטוח לא רוצה. האם את מוכנה לכך שהקשר יהיה חברותי בלבד או שמבחינתך זה או הכל או כלום? את זה את צריכה להחליט עם עצמך.... רק אל תתפשרי! אם את לא מוכנה לקשר חברותי בלבד, תגידי לו את זה ואל תשמרי בבטן. דרך אגב, מי יודע... אולי הוא יסכים לתת לכם בתור זוג עוד הזדמנות...

שימי את כל הקלפים על השולחן

אינני יודעת מהו גילך אבל תפסיקי לשבת ולחכות שמשהו יקרה הזמן אף פעם לא לטובתך אם תשבי ותחכי מתי שהוא יחליט אם מעונין בך למטרה רצינית את תפגעי ורק תזיקי לעצמך (נפשית). אני מציעה לך לשבת איתו על כוס קפה ולהביע את רגשותייך ומה הם ציפיותיך מהקשר שביניכם. אם הוא יחליט שמעוניין בידידות בלבד נתקי עימו קשר מאחר ואת אף פעם לא תשלימי אם עצמך לגבי ידידות בלבד. היי בטוחה שמגיע לך טוב והטוב קיים (גם אם זה לא יהיה הוא). אל תבזבזי את זמנך לשווא. אם תהיי כ"כ חסרה לו תהיהי בטוחה שיחזור אליך.

miss prissy

New member
מה הוא רוצה??? אחלה שאלה ../images/Emo4.gif

לשאול אותו??חוכמה גדולה...ומה אם הוא יגיד שהוא רוצה רק ידידות?? מאכזב אבל לפחות תקבלי תשובה... יש לי רעיון בשבילך
תזמיני אותו אלייך איזה ערב...תפתחו יין,תקשקשו קצת, וכשהיין יתחיל "לעבוד" תצרי קירבה ואז כאילו בהלצה תגידי לו מה את היית רוצה שיהיה בינכם... ומקסימום אם הוא אומר שהוא לא בעניין..תמיד תוכלי להגיד שהיית קצת שיכורה
יאללה לעבודה ו...תעדכני התפתחויות הא?

pukiss

New member
לא מסכימה איתך

בשביל מה צריך יין? איפה הכנות?< יכולת השיחה בין שני אנשים? דברי איתו!! תשאלי מה הוא רוצה, אם לא מתאים לך ידידות (שלפי דעתי זה הדבר היחידי שהוא מחפש) תחתכי!! אם יתאים לך, אז סבבה! כנראה שהוא כבר מכיר אותך די טוב, נוח לו לבוא אלייך ולדבר איתך, הוא כבר מכיר אותך, את התגובות שלך ואת האופי שלך בכללי, הרבה יותר קל לו לפנות אלייך מאשר להתחיל להכיר עצמו למישהי אחרת שהוא לא מכיר והיא אינה מכירה אותו

הרי זה ברור - הוא רואה בך ידידה

ולפי מה שאת מתארת- ידידות כזאת קשה למצוא. ואיתרע מזלך ויש לך אותה, אז הצעתי לך , שימרי עליה ואל תקלקלי אותה. אך באם הקינאה תגבור עליך, לא רק שלא תרויחי אהבה, נהפוך הוא תפסידי ידיד אמיתי.

shely2

New member
תגובה קצת שונה..

ואולי.. הוא רואה בך יותר ומנסה לגרום לך בכל דרך אפשרית לקנא? אולי הוא מספר כל פעם על מישהי כדי לבדוק אם תקנאי והוא תקוע בדיוק באותו המצב שלך? אבל את יודעת? כל הדרכים מובילות להורדוס.. חח או איך שלא אומרים את זה. בכל מקרה- את תצטרכי לנהל אתו שיחה ואכן, לראות מה הוא רוצה. לכן- קדימה! לשוחח אתו!

הוא רוצה אותך...אבל בתור ידידה

יקירתי זה ממש ברור מה הוא רוצה, הוא רוצה ידידה טובה. אישה טובה שתשמע את צרותיו שיהיה לו למי לשפוך את ליבו. אבל את....כוונותיך אחרות, הרגש אליו עובד אצלך חזק, את רוצה לחזור אליו... עכשיו את פשוט צריכה לשבת עם עצמך ןלחשוב האם את מוכנה להמשיך להיות ידידתו הטובה. אני אישית לא הייתי מסוגלת להיות ידידה טובה של בחור שיש לי אפילו טיפה של רגש אהבה כלפיו. אני מציעה לך ללכת לדבר איתו ולהסביר לו את רגשותייך, מי יודע אולי תופתעי וזה הדדי...ואם לא אז תדעי שניסית והיית כנה עם עצמך ואיתו.

baby girl 15

New member
אם הוא רוצה אותך זה יקרה...

בינתיים, אני יודעת שזה קשה מאוד, אבל תסבלי... מה שצריך לקרות יקרה בסוף, במוקדם או במאוחר... אבל אני מציעה לך לשמור על ידידות... כי זה מה שבאמת נחשב בסופו של דבר... בסוף הוא לבד יקלוט ואם הוא לא יקלוט אז כנראה הוא לא בשבילך... יכול להיות שהוא לבד מתלבט...

עורי נא בתי.....

הבחור הוא לא יותר מאנוכי חסר רחמים ורגש. הוא מנצל באופן בוטה וחסר רגשות, את נוכחותך,חברותך הכנה ורצונך העז לשהות במחיצתו. ניצול שרירותי, אנוכי, לצרכיו הריגשיים וגם בכלל ,נדונת לשמש לו כ- "שק איגרוף ריגשי" לגחמותיו אשר תהיינה. השארי בסיטואצייה ותסבלי כל ימייך צאי מהסיטואצייה,סיבלי מעט ,אך קנית חירותך מחדש. עורי עורי פן תשקעי לך עד צוואר ללא יכולת להחלץ לעולם.

yohan82

New member
המלצה קטנה

במקומך הייתי שואל אותו מה הוא רוצה ומה הוא מצפה מהכל אני יגיד לך עם זה פוגע בך הקירבה החדשה והמשונה שנוצרה אז תפסיקי אותו כי אין דבר בעולם ששווה שבחורה תיפגע ממנו עם תירצי עוד עצות בכיף נשמה ותידעי בחיים לא תידעי מה הוא באמת רוצה עם לא תישאלי אותו בעצמו ותקבלי תשובה ממנו כי כל אדם שונה מהשני

חבר'ה....

מגוון 14 התגובות שראיתי כאן (נכון לכתיבת שורות אלו), נע החל מ"לשוחח איתו!" מוחלט, "שבו דברו על כוס קפה" , או "תיפרדו ואז דברו שוב ותראי מה יקרה", ומנגד: "שמרי על הידידות", "ידידות כזו קשה למצוא", וכל זה לעומת: "הבחור בן זונה והוא מנצל אותך לצרכיו הרגשיים" ופתרון – אין. אכן, אתם חלוקים בדעתכם… ואני הרי ידעתי שבעיקרון יש לי שתי אפשרויות: לספר לו מה אני מרגישה, או פשוט להמשיך ככה ולשמור על הידידות הנהדרת שיש לנו… ואני חושבת כרגע שאני אדבוק באפשרות השניה – להמשיך ככה… הוא באמת ידיד נהדר, וגם אם הוא "מנצל אותי רגשית" כדבריכם, אני בטוחה שזה לא במודע או מתוך כוונה להרע לי ולנצל אותי. הוא באמת אוהב אותי (ככה זה נראה לי), הוא סתם החליט משום מה שזה לא מתאים לו… חוצמזה, אהבתי את טריק היין ("הייתי קצת שיכורה"), שהציעה miss prissy. זו אולי מניפולציה, אבל כנראה שדרכים כאלו עובדות על גברים (חארות שכמותם…) אז אני מחכה לעוד רעיונות מקוריים בסגנון…

GABI M

New member
הוא אוהב אותך!!!

אני אומר לך בדוק!!! 100% הוא מטורף עלייך! הוא יוצא אם אחרות כי הוא רוצה שתקנאי... אני בטוח במליון אחוז שהוא אוהב אותך!!! פשוט תני לו רמזים, או שתדברי איתו או משהו...

מה הוא רוצה?

כפרה כנראה שאת לא יודעת מה את רוצה! אם היית כל כך בטוחה היית מוצאת את התשובה שאת מייחלת לה! אורן

למעלה