מה הוחלט לגבי המפגש?

shira1960

Active member
לא יודעת מה/האם הוחלט, אבל אישית נראה לי שלא אוכל להגיע

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
קיווינו שבשלב הזה נוכל לקיים את המפגש בדרום

אבל המצב לא יציב.
אפשר לברר כאן מה מצב הרוח הכללי לגבי מפגש השבוע במרכז כפי שתוכנן, ולקיים מפגש נוסף בדרום כשיתאפשר.
לי אישית אין מצב רוח בשבועות האחרונים, אך אם הרוב סבור שיש לדבוק בשגרה ולקיימו כמתוכנן, אשתף פעולה בע״ה.

לא ברור למה לערבב מין בשאינו מינו. קבענו כרגיל מפגש קיץ

חלבי שנועד להתקיים ביום רביעי הקרוב בפתח תקווה. ובנוסף קבענו מפגש או טיול או משהו כזה, בדרום, לאחר שיחזור בע"ה השקט, שלמיטב הבנתי עדיין לא חזר.
איך שני הדברים האלה קשורים זה בזה? ומה עם מפגש הקיץ החלבי הנ"ל? זו השאלה.
אולי אפשר/כדאי לדחות את המפגש הזה בשבוע או שבועיים או משהו כזה? לקבוע תאריך חדש ולצאת לדרך?
ואת מה שרצינו לעשות בדרום והיה די מעורפל בינתיים מבחינת התכניות, נשאיר עד שהדרום יהיה שקט יותר.
זו דעתי.

tzivi1

New member
מתהוללת, בשבילך...

הסיפור הזה הולך להימשך עוד לא מעט זמן, לפחות כפי שראש הממשלה שלנו אומר, וכפי שזה מרגיש (לי). אני הייתי בבאסה שבוע, ואחר כך נמאס לי להיות בחרדות/ באסה/ תחושת רדיפה/ כל דבר אחר שאנשים מרגישים, ואז החלטתי שאני ממשיכה בחיים. לא אגיד לך שאני ממשיכה במאה אחוז את החיים, אבל ב-80% בוודאי שממשיכה. זה פשוט ענין של החלטה שקיבלתי על עצמי, וברגע שהחלטתי - עצם כך שהמשכתי בחיי, שאני יוצאת ומבלה כמעט כרגיל, שינה את ההרגשה וחזרתי לעצמי.
&nbsp
מה שאומר, שאני חושבת שכדאי לקיים את המפגש ולקבוע לעוד שבוע/ שבועיים, וכמו אורני - גם אני הבנתי שהמפגש בדרום לא קשור. יחד עם זאת אני לגמרי מבינה אם יוחלט שלא.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל

למעלה