מה הולך אצלנו עכשיו?

מה הולך אצלנו עכשיו?

כמו שכולנו יודעים, מיכל נכנסה כשותפה לניהול - בהצלחה!
הפורום מתעורר ומקבל חיים!
בקישור הבא - לוח אירועים - יהיה ניתן למצוא בקרוב עידכונים על הופעות של יהודית. בנוסף לכך, מי שמעוניין שתאריך יום הולדתו יופיע בלוח מוזמן לשלוח "ספר/י לנו על אירוע" (לכלול שם, כינוי, תאריך וגיל אם רוצים) ואחנונ נאשר זאת.
מי שרוצה לכתוב ביקורות, סיכמוי הופעות וכד' מוזמן להעביר זאת אלינו ונוסיף למאמרי הפורום.
מי שמעוניין להוסיף תמונות מהופעה מסוימת, אנא לבקש מאיתנו לפתוח אלבום להופעה ולא להוסיף לאלבום הכלליץ שבוע טוב, אוהבות ניר ומיכל.

מדריך למנצל"ש המתחיל!

המדריך למנצל"ש המתחיל מאת: שוקו פריךו 26/01/06 | 22:27 בגלל שנתקלתי בבעיות של אנשים שלא ידעו לאן לנצל"ש, מה מותר מה אסור, הכנתי מדריך קצר שיסביר מה ואיך. הודעות שלא מנצל"שים אליהן בהודעות האלה כלולות: הודעות נושא- כמו הודעות הצטרפות של חדשים,סקרים, שאלונים וכו'. הודעות נעוצות- הודעות שננעצו ע"י המנהלים, סיכומים, הודעות ניהוליות, שאר דברים אחרים שננעצו. לא מנצל"שים להודעות כאלה כיוון שהן חשובות ביותר ולכן אי אפשר להסית מהן את הנושא העיקרי ולהפוך אותן לאוף. דיונים- דיונים שנפתחים ע"י חברי הפורום הם בעלי חשיבות רבה על מנת לעורר את הפורום וליצור שיח בנושאים שונים. גם להודעות כלאה לא מנצל"שים כיוון שהנושא העיקרי בהן ילך לאיבוד. משחקים, חידונים, פעילויות חברתיות שונות- כמו דיונים גם להודעות אלו יש חשיבות רבה ביצירת ההווי החברתי של הפורום, נצלו"ש לשם שאילת שאלות, הודעת הודעות גורם להתרכות התגובות לגבי השאלה ולא לגבי המשחק. הודעות שכןמנצל"שים אליהן בהודעות אלו כלולות: הודעות מתות- הודעות שאין להן מגיבים אך הן בכל זאת נושא בפני עצמן, הודעות שהשאלה שלהן נענתה או העניין בהן מוצה אך עדיין בדף הראשי ויכולות לקפוץ. או פשוט הודעות שאין בהן חיים שרשורי אוף- כמובן שלפה אתם יכולים לנצל"ש כל מה שאתם רוצים, כמובן שאם זה הודעה שהיא לא אוף, עדיף שתנוצל"ש למקום אחר. הודעות של תפוז אנשים- אני לא חושבת שאני צריכה להרחיב לגבי זה.. הודעות עם שאלות- להודעות עם שאלות כמו ,מתי ההופעה הבאה" ניתן לנצל"ש כל שאלה שקשורה להופעות או שאלות אחרות, או כל דבר אחר. כמובן שדיף לנצל"ש אחרי שהשאלה נענתה על מנת שכולם יקבלו יחס שווה.. הנצל"ש חשוב לנו כדי לשמור על הסדר, כדי לא לפתוח סתם הודעות כל פעם שתופסות מקום של שרשורים חשובים אחרים. הוספתי לטאגליינס כך שאם יש מישהו שלא מבין מה זה לנצל,ש אתם תמיד מוזמנים להפנות אותו לשם. יום טוב קישור להודעה המקורית - הוכן ע"י שוקו פריך

hilali1

New member
../images/Emo10.gif יודית במעבדה ואני לא שם

אבל יהיה משהו במקום

למעלה