מה הולך עם אפל?

d@r121

New member
מה הולך עם אפל?

חברה רצינית שמייצרת מכשירים שמתיימרים להיות רצינים אבל עוטפת אותם במעין מעטה לא קשיח בעליל שמתמלא בשריטות בדקות. האם באפל עושים דווקא והמסך של האייפוד רך בכוונה כדי שיותר יקנו אי- סקין? או שאולי היא פשוט צריכה לספק אופציה שיוכלו להחליף אותו במקרה הצורך.

האיפוד שלי בלי סריטות והמסך תקין

עד היום ואני לא שומר אותו בעטיפות מיוחדות אז מה קורה עם אפל? הם מייצרים מוצר נפלא חסרונות אתה יכול למצוא בכל מוצר אבל אם לא מוצא חן בעינייך האיפוד למה כל פעם אתה חוזר לפורום הזה בטירוניות שלך?

OrlyNL

New member
אני באמת לא מבינה חלק מהאנשים פה

כל מוצר שתקנו ותסתובבו איתו כל היום אז יהיו לו שריטות. מה הביג דיל? כולה כמה שריטות. אתם מתכוונים למכור את האייפוד שלכם? לי יש אייפוד כבר שנתיים וחצי. הוא עובד כמו פנתר, אף פעם לא היו לי בעיות - לא עם המסך, ולא עם הבטריה (ותאמינו לי שאני מתשמשת בו ה-מ-ו-ן). אז נכון, הוא מלא שריטות, אז מה, זה עושה אותו לפחות טוב? ההיפך, אני מתה על האייפוד שלי, ואני חושבת שהוא נראה הרבה יותר "קול" עם כל השריטות שלו. מצטערת על ההתקפה, פשוט נראה לי קצת מגוחך לפעמים שאנשים שומרים על האייפוד שלהם כאילו הוא יהלום. קניתם אותו בשביל להשתמש בו, או בשביל להראות לחברים שלכם כמה הוא יפה ונקי?

weird dust

New member
מזכיר לי מה שאני עושה לפלאפון שלי

אני משמיד לחלוטין את הפלאפון שלי הוא ניראה כמו של פועל, החלפתי מעמיים את המסך הפלתי אותו מכמה מטרים, הכנסתי אותו לטבילה קלה באגם בגולן ועוד ועוד הוא ניראה שרוט לחלוטין ויש בו דפיקות בצדדים וכ'ו וכ'ו גם אני לא מוצא בזה בעיה גדולה מידי. (הבטיחו לי שבפעם הבאה שאני יבוא להחליף מסך יחליפו לי פלאפון)

JustThomas

New member
LOL

פעם הייתי עם הפלאפון בכיס איזה 10 דקות מתחת למים, פלאפון ישן של נוקיה, פתחתי אותו - קצת מייבש שיער - הוא עבד אחרי זה כמו חדש :)

weird dust

New member
הקטע עם המים זה היה בטיול שנתי

אני וחבר הלכנו מאחורה ובשלב מסויים איבדנו את הקבוצה ופתאום כשאנחנו רצים נפלנו לתוך נקיק מלא במים (היה מעל הראש) וככה שחינו חצי גולן בערך עד שמצאנו מקום יציאה ואז המשכנו הלאה זה היה עם טלפון צבעוני של מוטורלה ליפני שנה וקצת הקטע שעד שפותחים את המכשיר לתיקון הטלפון אטום ומים לא עשו לו כלום אבל ברגע שהוא תוקן הלך ועכשיו הוא מתמלא אבק ויותר גרוע מההרס של המסך ובעיקרון כבר המלצתי פעם מה לעשות ואיך לשמור טוב יותר על המסך אם תירצו אני יכתוב שוב.

d@r121

New member
באמת

לא אמרתי מילה רעה על המכשיר, יש לי אותו ואני נהנה מכל רגע. הבעיה מתחילה כשהמסך מתחיל להיקבר תחת שריטות, אז כל השאלה שלי היתה למה אפל לא מחפשת חומרים קשיחים יותר לעטוף את המסך כאשר בעית השריטות ידועה להם אני מאמין. לא אמרתי מילה רעה על האיפוד.

ZivH

New member
מה הבעייה במסך?

המסך הוא מסך כמו בכל מכשיר אחר...

צורת הניסוח שלך תוקפנית

בהודעה הראשונה שלך תקפת את אפל כאילו שהם החברה הכי גרועה בתבל ואח"כ אתה מתפלא שמתייחסים אליך כטרול? תתחילו לנסח הודעות בצורה נורמלית ולא אמבוציונית אח"כ אל תתפלא שמחזירים לך תוקפנות בתגובות התגובה שלי אגב הייתה מאוד עדינה...

למעלה