מה הולך עם son of dork ?מישו יכול להגיד?

MiChElLe182

New member
מה הולך עם son of dork ?מישו יכול להגיד?

אני בדיכי מה הולך עם son of dork? מישו יכול בבקשה להגיד לי ולעודד אותי שסאן אוף דורק עדיין חיים ושהם עובדים על אלבום חדש שמישו בבקשה יגיד את זה!!!!! ומה עם מאט הוא מצליח ?שמישו בבקשה יענה לי על זה!!!!פליזזז.... אני בדיכאון כי מאט צ'ארלי ומאט הם החיים שלי ...ולא משנה מה יקרה.....אני פשוט רוצה שמישו ירגיע אותי ויגיד לי שהכל הולך איתם טוב.......

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהומ.

מאט צ'ארלי ומאט הם החיים שלי גם D: סתם נו. המממ בקשר לסוד לא ממש ברור. המצב לא הכי בוא נאמר את מאט העיפו מהחברת תקליטים משמע: הוא לא הכי מצליחD: מפתיע, הא? =\

shimritwillis

New member
פתחתי אחד משלי זאת אני שהייתי בשם michelle182

אויייי........לא!!!!! זה באמת מפתיע .....לא.......=[ אבל זה נכון מה שאומרים שסוד עובדים על שירים חדשים?

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאממ בעיקרון

אני לא ממש יודעת וגם אי אפשר לדעת אבל לפני כמה זה מישהי פה העלתה דמו לשיר חדש שג'יימס כתב...וקוראים לו new song אז, נחכה ונראה.

shimritwillis

New member
יופי זה כבר עושה לי הקלה...מזל שיש תפורום הזה

באמת מזל כבר היה לי בחילה מרוב דאגות.........

shimritwillis

New member
רגע אז איך אני........

אני מורידה את זה שאני רושמת son of dork-new song או james bournd-new song ???

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאממ לא נראה לי שאפשר להוריד

הוא שם רק את הדמו במייספייס שלו ואז הוריד את זה כדי להמשיך לעבוד על זה...זה בינתיים רק דמו וזה עוד לא יצא...

L D N

New member
../images/Emo15.gif סתם שתדעי

שאת השיר החדש הוא הקליט עם עצמו, התופים ועוד משו זה מתוכנה - זה אומר שזה לא שיר של SOD, זה שיר רק של ג'יימס. ככה שסוד לא ממש עושים משו עכשיו.

shimritwillis

New member
רק שלא יתפרקו בסוף.....=[

אבל למה לבד.....?! אוף איזה מבאס....! הלוואי ומישו באמת היה יודע מה הולך איתם......=(

למעלה