מה הושג...

תוצאות הקונגרס:

1 הקמת הנהגה לעם היהודי 2 הקמת דרך מדינית לתנועה הציונית-תוכנית באזל 3 מוסדות נבחרים-התנועה הציונית דמוקרטית,מודרנית המנהיגים נבחרים,הוקמו שני ועדיו-ועד הפועל המורחב (פועל בזמן קונגרס) ועד הפועל המצומצם פועל בין קונגרס לקונגרס 4 מוסדות פיננסים-בנק-הרצל הבין שתנועה לא יכולה בלי מקור כלכלי עמאי משלה 5 עזרה להרצל בפעילות הדיפלומטית-נבחר למנהיג התנועה הציונית 6 פריצת דעת הקהל העולמית 7 תמיכה יהודית ולא יהודית בתנועה הציונית 8 גאווה לאומית וזהו נראה לי....

gilad44

New member
גם לי יש אחת תבדקו תגידו לי איך היא

תקנו אותי אם אני טועה אבל החלטות הקונגרס: א.תוכנית בזל"להקים לעם היהודי בית מולדת בא"י תחת משפט הכלל" את זה ניטתן להשיג ע"י 1.ישוב הארץ בחקלאים עובדי אדמה ובעלי מלאכה 2.אירגון היהודים בארצותיהם 3.חיזוק הרגש הלאומי בקרב היהודים 4.לפעול בקרב המדינות להשגת צרטר על א"י ב.הקמת ההסתדרות הציונית ומוסדותיה-היוותה את הגוף המבצע של החלטות הקונגרס ונתנה בעצם את החוקיות לפעולות הקונגר ג. לקונגרס נבחרו ע"י נציגים בני 18 ומעלה ששילמו מס שקל לקונגרס ד.נבחרו המוסדות שיהיו אחראים על פעילות התנועה כמו הקמת ועד הפועל חשיבות הקונגרס- א.פעם ראשונה מזה אלפיים שנה שנפגשו נציגים יהודים ממזרח ומערב ב.הכרזה בגלוי על תוכנית התנועה הציונית-תוכנית בזל ג.הקמת ההסתדרות הציונית ומוסדותיה שסיעו בהקמת המדינה שבדרך נבחרה הנהגה לתנועה ולעם היהודי ד.את הקונגרס כיסתה עיתונות זרה ובכך עלתה בעיית היהודים לסדר היום הבין לאומי ה.הקונגרס היוה "זריקת מרץ" לתנועה הציונית ולפעוליותיה ודחף אותה להמשיך קדימה

exit_from_here

New member
יש לי על זה מצגת מפורטת

אני רק צריך להביא אותה מביצפר ביום ראשון אייסיקיו 126677242 אם אתה מעוניין

למעלה