מה הזכויות שלי?

ק ר ח

New member
מה הזכויות שלי?

הודעה זו היא רצינית ואני מבקש להגיב אם אתם יודעים ת´תשובות ואת המידע האמיתי והנכון! מה הזכויות שלי בנוגע לגראס? אני מתכוון עם מה מותר לי להתפס? עם כמה? מה יעשו לי? מה העונש אני בן 18 כלא או קנס? אם קנס אז כמה? וכל הפרטים האלה לדעתי זה חשוב שהודעה שעונה על כל השאלות האלה תהיה פה בפורום כי יש הרבה מעשנים כמוני שלא יודעים ת´מידע האמיתי והנכון! נ.ב.-אני כותב גם בפורומים אחרים,וזה הפורום הכי איטי,כלומר אנשים יכולים להגיב לך אחרי שעות,רואים שזה פורום של סטלנים,חחחחחחחחח,

Wedwil

New member
זכויות

ובכן עד 5 גרם נחשבים להחזקה לשימוש עצמי. יותר מכך נחשבים החזקה למטרות סחר. העונשים להחזקה לשם שימוש מסתכמים בד"כ במאסר על תנאי בעוד שסחר יכול לשים אותך בכלא להרבה זמן (תלוי בכמות, יכול לנוע מחצי שנה עד 10 שנים אם אתה מתעסק עם כמויות של יותר מקילו). זה מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה

vegi force 1980

New member
מעניין

אני קראתי בעיתון ששימוש עצמי זה 15 גרם..... ואתה יכול כמו ידידה שלי מישהו שנתפס הזכיר את השם שלה וניסו לתפור לה תיק על סחר מצד שני יש לי חבר שתפסו אותו על שימוש עצמי כשהוא עישן בזולה בחוץ ונתנו לו רק הזהרה..... החליטו שאם הוא היה לבד והייתה עליו יותר מ15 גרם אבל גם היה לו באנג והוא עישן בסבבה אז זה רק הזהרה זה הכל תלוי בכמה העורך דין שלך טוב וכמה המשטרה בא לה לדפוק אותך

ZBlaster

New member
לדעתי

שימוש עצמי זה לא 15, זה פחות... איפה שמעת על 15 גרם? מהחברה במשטרה? הם רוצים שאנשים יחשבו שאם יש עליהם 15 גרם אז סבבה לא יעשו להם כלום ובעצם דופקים אותך בתחת על 15 גרם... וכן, הכל גם תלוי ברצון של המשטרה לדפוק אותך... Z-Blaster

vegi force 1980

New member
בלסטר

אני קראתי את זה בידיעות אחרונות הייתה כתבה גדולהעל סמים וסמים קלים לפניי איזה חודש וחצי ושם היה כתוב שישמוש עצמי זה 15 גרם

זהר פלד

New member
זה גם מאוד תלוי בשוטרים...

כמובן, באלו שתופסים אותך. יכול להיות שרק יחרימו לך את החומר ותצא עם אזהרה (היה לי חבר שהתנדב במשמר האזרחי והיה נוהג לעשות את זה באופן קבוע - לא פלא שתמיד היה לו גראס...) מצד שני, יכול להיות שידפקו אותך. חוצמזה, אני מסכים שזו שאלה מצויינת, וגם לא אין תשובה מוסמכת עליה.

dod_basim

New member
בקיצור הכי טוב לא להסתובב

עם שקית מפוצצת....להרבה זמן....תקנו וקחו ישר הבייתה. קפיטו?

tiger

New member
הכל תלוי מי אתה וכמה רוצים לידפוק

אותך.איך השוטרים שתפסו אותך קמו בבוקר, איזה צבע עיניים יש לך וגם צבע העור קובע.אם השוטר מיזרחי הוא ינסה לידפוק אשכנזים ואם הוא אשכנזי...הכל אישי כמו שאמר פעם מישהוא חכם. ככה שזה לא משנה אם יתפסו אותך עם שתי גרם כשרוצים לידפוק אותך אתה תוכל על השתי גרם האלה מה שמישהוא אחר לא יקבל על עשרים.כל עוד החוק מאפשר להם לזיין אותנו על השטויות האלה,כמה לזיין אותנו נישארת כבר שאלה שנתונה לשיקול האישי של הכחולים בשטח.החוק רק מסמן את אפשרות הענישה המקסימלית כאשר תחלס בשטח כל שוטר או קצין יכול להחליט מתי נישבר לו כבר הזיין וזה בדרך כלל יהיה עדיין בגבולות המותר.נכון שכל מה שאני אומר מאוד מעורפל אבל כשתופסים אותך עם קצת מריחואנה כשלאף אחד אין ממש מישקל אלקטרוני ועורך דין פלילי טוב באזור "שום דבר לא ניראה יותר ברור"... בקיצור:תמיד שיהיה לכם טלפון של עורך דין טוב בכיס שאפשר להסיג בכל שעה ואם אפשר פרצוך תמים של ילד שעישן פעם ראשונה ג´וינט בחיים שלו. כל הקטע הזה של הקעקועים והפירסינג של אינדיאנה ג´ונס על המצח לא עוזרים הקטעים האלה...בכלל מעניין אותי לכמה מאלה שהביעו כאן חשש מיפני המישטרה לגבי היתכתבות על סמים קלים באינטרנט יש פירסינג בגבות וקעקוע של עלה ירוק היכן שהוא (על המצח)?..

vegi force 1980

New member
וואללה טייגר

יש לי עגיל בגבה ויש בלשון ויש באוזניים ויש עליי 10 קעקועים (באף אחד מהם לא מצוייר עלה או משהו) ולמרבה הפלא אין לי כאן שום תיק במשטרת ישראל יש משהו בצרפת אבל כאן לא רק שאין לי כלום אלא יש יל שנה וחצי של משמר אזרחי מאחוריי שלא היתי יוצא איתם כמעט אלה עם היס"מ והית"מ.... יום יום במשך שנה וחצי.... ולסיכום.... אומרים לי שזאת טיפשות אבל משטרה לא מפחידה אותי הם יכולים לעמוד כולם בתור למצ** לי את הז**

tiger

New member
אתה גם לא היית מאלה שהביעו חשש

להשאיר כאן הודעות(אם אני לא טועה)...

למעלה