אוהבת את חנוכה ושבועות.הסיבות הן: שאוהבת את חנוכה חג המסמל את האור מול החושך.אוהבת להדליק חנוכיה.ומדוע? הכוונה היא לכל חגי השנה, לא רק חגי תשרי.
אני בתנך הכי אוהב את בראשית ובעיקר את סיפור קין והבל, סיפור פילוסופי עדין ויפה על מוסר.אוהבת את חנוכה ושבועות.הסיבות הן: שאוהבת את חנוכה חג המסמל את האור מול החושך.אוהבת להדליק חנוכיה.
שבועות פשוט אוהבת מאכלי חלב.בשבועות קוראים את מגילת רות.אחד הסיפורים היפים בתנ'ך.
חג שפעם מאד אהבתי זה פורים כיום קצת פחות.פשוט פחות מדבר אלי.
כנ"ל ל"ג בעומר.
ענבל מה שלומך? אני מקווה שנמשיך בזמן הקרוב להתכתב בפרטי. רציתי לדבר אתך על זה שמתנהגים לא יפה בכפר, מכים ומאיימים, צועקים ומקללים. היום התלוננתי לעו"ס החדשה שלי על מה שעושים לי וגם ידידה שלי סיפרה לה על זה בארוחת הערב. אולי אני צריך להיות חייכן ולא לעשות מבטים מאיימים, וגם פחות להסתכל ישר בעיניים. אולי אז יניחו לי. אני בסך הכול אדם שמח, אנשים טיפשים. גם החברה שלי אומרת לי לצפצף עליהם ולהתעלם.אוהבת את חנוכה ושבועות.הסיבות הן: שאוהבת את חנוכה חג המסמל את האור מול החושך.אוהבת להדליק חנוכיה.
שבועות פשוט אוהבת מאכלי חלב.בשבועות קוראים את מגילת רות.אחד הסיפורים היפים בתנ'ך.
כנ"ל ל"ג בעומר.
גם אני מאוד אוהב את חנוכה, כי זה חג האור והגבורה והטוהר ויש בו הרבה דברים טובים כמו לביבות וסופגניות, דמי חנוכה, חנוכייה צבעונית וסביבון, והרבה שירים יפים.אוהבת את חנוכה ושבועות.הסיבות הן: שאוהבת את חנוכה חג המסמל את האור מול החושך.אוהבת להדליק חנוכיה.
כנ"ל ל"ג בעומר.
תנהגים לא יפה בכפר, מכים ומאיימים, צועקים ומקללים. היום התלוננתי לעו"ס החדשה שלי על מה שעושים לי וגם ידידה שלי סיפרה לה על זה בארוחת הערב. אולי אני צריך להיות חייכן ולא לעשות מבטים מאיימים, וגם פחות להסתכל ישר בעיניים. אולי אז יניחו לי. אני בסך הכול אדם שמח, אנשים טיפשים. גם החברה שלי אומרת לי לצ
גם אני נולדתי בסביבות פורים, וחברתי אוהבת את פורים. אני אוהב את פסח, זה גם חג האביב.חג פורים - נולדתי בחג הזה.
אני אוהב את פסח בגלל העובדה שנולדתי באביב ואת שבועות כי למרות שאני אוכל בשר לרוב- קצת הפוגה לטובת מאכלי חלב היא מבורכת.אוהבת את חנוכה ושבועות.הסיבות הן: שאוהבת את חנוכה חג המסמל את האור מול החושך.אוהבת להדליק חנוכיה.
כנ"ל ל"ג בעומר.
יש עכשיו בחורה צעירה חדשה ונחמדה בכפר שאמרה לי שהיא חולת בשר, מאוד אוהבת בשר. היא גם אוהבת להקשיב למירי מסיקה.אני אוהב את פסח בגלל העובדה שנולדתי באביב ואת שבועות כי למרות שאני אוכל בשר לרוב- קצת הפוגה לטובת מאכלי חלב היא מבורכת.
אם מתאים לך, אז לך על זה. בהצלחה!יש עכשיו בחורה צעירה חדשה ונחמדה בכפר שאמרה לי שהיא חולת בשר, מאוד אוהבת בשר. היא גם אוהבת להקשיב למירי מסיקה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.