מה החוסר שהכי קשה לכם להתמודד איתו?

מה החוסר שהכי קשה לכם להתמודד איתו?

הייתי למשל רוצה שיהיה לי בן זוג שיחמם את הבית לפני שאני חוזרת בלילה מהעבודה
אבל בלי זה אפשר לחיות, אז מחכים עד שהרדיאטור מחמם...
הכי קשה לי שאין לי שיחות חולין על כל מיני דברים שמעניינים אותי, נכון יש פורומים אבל חסרה לי השיחה הזו בין 4 עיניים על ספר טוב, סרט שגירה את תאי המח. סתם על איך עבר עלי יום העבודה. פשוט חוזרת לריקנות הזו שאין עם מי לחלוק
כבר אין לי חברות לשבת איתן בבית קפה ולדבר איתן. בן זוג מעולם לא היה..ככה השנים חולפות בריק כזה
כן חידשתי קשר עם חברה אחת אבל לא תמיד יש מכנה משותף וכמובן יש לה את החיים שלה והלו"ז המטורף שלה ואני לא יכולה להפיל עליה הכל

לי בא

New member
החוסר שלי

הוא החוסר הכלכלי. העובדה שאי אפשר לקנות מה שרוצים, ואני לא מתכוונת לבזבז ות מטורפת. מתכוונת לקניות בסופר, לקחת משכנתא, לקנות אוטו יותר חדש. לחיות נורמלי.
אני לא לבד, יש לי חברים, אבל אני בודדה, זו התחושה שלי.
שרית אני מבינה את הצורך בזוגיות, האהבה כשהיא עובדת זה דבר שממלא ומעיף את הבדידות, וכשזה לא עובד, הבדידות היא גדולה וכואבת.

המנותק1

New member
אני חושב שבעיקר

זוגיות. זה משהו שלא ממש טעמתי ממנו בחיים וזה נורא כואב וחסר.
סתם לשבת יחד ולעשות את הדברים הכי שגרתיים או טרוויאלים כמו לראות סרט נראה לי ממש כיף.
לצערי לא ממש ניסיתי רוב חיי ליצור זוגיות בגלל כל מיני דברים רעים שהתגלגלו כמו כדור שלג ופגעו בתפקוד שלי.
היום יש לי את השאיפה הזו אבל עדיין לא ממש את התפקוד המלא לקדם דברים בצורה אקטיבית ממש. נראה עם הזמן מה יהיה. מה שבטוח הוא שהיום אני יותר מקבל את עצמי ומבין שאני משהו טוב, בניגוד לעבר שבו שפטתי את עצמי יותר מדי לחומרה ולא ראיתי את עצמי בכלל בתוך מערכת זוגית.

פריאל12

New member
למרות שעברו שנים רבות מאז מותה

אימי חסרה לי מאוד.
אומרים שהזמן עושה את שלו, והזמן? רק עובר...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הרבה דברים חסרים לי..

מבריאות וכסף חברים וזוגיות ..הכל בכל מכל...אבל החוסר הגדול בא בימים של ירידה בתקווה ירידה באמונה ירידה בעשייה...

שפ החוסר..כי עם הכל אפשר לשמוח בחלקינו..ומי שאומר תודה על המעט זוכה להרבה...

ואת זה אני מאחל לכולנו להאמין באמת ולעשות ..ונעשה ונצליח כולנו אמן

חודש אדר שמח :)

Larik

New member
בא לי משהו

לא יודע מה.
צריך לעשות על זה מדיטציה מתישהו.

אאאא, הבנתי מה חסר לי.
זמן!
יש כל כך הרבה דברים לעשות בעולם הזה, והרבה פחות זמן לעשות אותם.
חבל שיש רק 24 שעות ביממה.

למעלה