מה החלום אומר ?

Rafael37

New member
מה החלום אומר ?

החלום שלי מתחיל שאני יוצא למסיבה עם חברים והחברים שלי עם בנות זוג ואני הצטרפתי ליציאה שלהם למסיבה קיצר התיישבנו והכל התחלנו לדבר ולהנות ואז פתאום אני רואה ילדה שפשוט נראית מדהים והיא ישבה לבד אז ניגשתי אליה והתחלנו לדבר ואז שהתחלתי להסתכל על העיניים שלה לא הצלחתי להוריד מהם את המבט ואני חושב שפשוט הסתכלנו אחד לשני בעיניים איזה שלוש שעות(ככה זה הרגיש לי) העיניים היו בצבע תכלת וקצת ירוק והיא לבשה חולצה ירוקה ואז פשוט התחלנו להתנשק. שסיימנו הלכנו לשולחן של החברים שלי ובנות הזוג שלהם וישבנו איתם דיברנו ועשינו צחוקים ובכל הזמן הזה שאנחנו בשולחן עם החברים שלי אז הילדה שהכרתי בחלום והתאהבנו אחד בשני תמיד ישבה עליי(על הברך) וזאת ילדה שאני בכלל לא מכיר במציאות.
מה אתם חושבים שהחלום אומר או המסר שמנסה להעביר לי ?

Romaner811

New member
בעקרון, זה לא התחום שלנו

אבל אני חושב שהחלום אומר לך שאתה רוצה אהבה הדדית :) או שאתה רוצה חברה, או שמשהו ביחסים שלך עם החברה שלך לא מרגיש לך בסדר, ואתה או אוליי שנייכם מתעלמים מזה. שוב, מציין שזו סתם דעה, אני לא קשור ולא מכיר את תחום פירוש החלומות. בדיוק כמו כל הפורום, אלא אם במקרה..

Boglob

New member
עדיין

זה לא התחום שלנו אבל זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לעזור.
רפאל, אני מבין שאתה כבר יודע את הבסיס, בחור שיודע לחצלל לא צריך לפאנח מה החלומות שלו אומרים, הוא יכול לשאול את זה ישירות מהתת מודע שלו.

Romaner811

New member
מעניין!

רעיון מעולה! :)
&nbsp
רק אני לא חושב שמה שהתת מודע יאמר את אותו הדבר שיאמרו מפענחי החלומות
- מצד אחד - זה מרגיש הרבה יותר מדויק, כי אתה שואל את עצמך, לעומת אדם שלא מכיר אותך שמנסה להכנס לראש שלך.
- מצד שני - התת מודע הוא דבר חמקמק..

Boglob

New member
התת מודע חמקמק

המלך בצהוב (בחור שהיה מנהל פה פעם) ניסה לדבר פעם עם התת מודע שלו פעם, לפי מה שהוא טוען, הוא ניהל שיחה עם התת מודע שלו כמה פעמים אבל כול פעם הזיכרון של השיחה הזאת נעלם, אבל אחרי כמה פעמים הוא הצליח לזכור את השיחה. לפי מה שהוא טוען, השיחה באמת נתנה לו את התשובות שאותם חיפש.

למעלה