מה החלום שלכם?

porky169

New member
מה החלום שלכם?

תגידו מה החלום שלכם, יושבי הפורום, שטיפקס יום אחד יעשו אם זה דואט עם זמר שאתם אוהבים ואם זה כל דבר! החלום שלי למשל זה שטיפקס יוציאו אלבום רוק לשם שינוי למרות שהיו כמה פעמים שהם שרו רוק החלום שלי זה שטיפקס יוציאו אלבום שלם של רוק. מה שלכם?

idanri

New member
שיר טוב ככה עם הדג נחש

חוץ מזה שקובי מתארח באלבום הראשון שלהם בשיר הדג נחש(ג'אם). שיר גרובי כזה שיקפיץ את כולם.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifהחלום שלי שלעולםלא יקרה

הופעה משותפת, או לפחות דואט, עם להקת אלג'יר מנוחתה עדן.

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל בעזרת השם עוד חמש שנים איחוד חגיגי בבארבי של אלג'יר ובתפריט מנועים קדימה מבוצא ביחד עם טיפקס!!! החלום שלי זה שטיפקס יחזרו לנוסחה של שלושת האלבומים הראשונים שלה, קצת הומור כמו באלבום הראשון, קצת רוק כמו בשני וקצת מזרחי כמו בשלישי.

Funky Giraffe

New member
הדג נחש וטיפקס על במה אחת במופע

Fאנקי לפחות כמו דיסקו מנאייק.

טיפקסית

New member
החלום שלי-שיתופי פעולה הזויים

תארו לכם טיפקס והגשש החיוור [פאקינג הזוי!!] וכמובן אחד מהחלומות למרות שזה נושא מאוד כואב שלעולם לא יישכח-טיפקס ומשינה על במה אחת! לצערינו בעבר השילוב הזה הביא לתוצאת אסון [מי אמר אסון פסטיבל ערד 1995!] וואו אם שתי הלהקות האלו יתאחדו על במה אחת אני נשבעת לכם שאני כל כך אהיה שם בקהל! טיפקס ומשינה-שילוב מספר שתיים אחרי טיפקס והדג אבל אין ספק שתמיד יהיה מספר אחד יאוחדו טיפקס ומשינה על במה אחת לאלתר ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה