מה הטיפול המומלץ לפיסורה אצל תינוקת בת 3 שבועות (יונקת מלא והיציאות תקינות)?
S Shellylove New member 11/5/04 #1 מה הטיפול המומלץ לפיסורה אצל תינוקת בת 3 שבועות (יונקת מלא והיציאות תקינות)?
ד דר דרור וסרמן New member 12/5/04 #2 פיסורה בגיל 3 שבועות ראשית לא לעשות כל טיפול בגיל זה שנית לוודא שזו אכן האבחנה בגיל כה צעיר- אני מציע להתייעץ עם רופא אם היציאות רכות ואין דם - מדוע אפילו לחפש שם משהו ??? בהצלחה
פיסורה בגיל 3 שבועות ראשית לא לעשות כל טיפול בגיל זה שנית לוודא שזו אכן האבחנה בגיל כה צעיר- אני מציע להתייעץ עם רופא אם היציאות רכות ואין דם - מדוע אפילו לחפש שם משהו ??? בהצלחה
S Shellylove New member 12/5/04 #3 אז אולי האבחנה שגויה? מי שאבחן זאת זו חברה שלי שהיא רופאה. לקטנה יש כמו חתך בחוץ והיא הסתכלה ואמרה שזה גם בפי הטבעת ושזו פיסורה.
אז אולי האבחנה שגויה? מי שאבחן זאת זו חברה שלי שהיא רופאה. לקטנה יש כמו חתך בחוץ והיא הסתכלה ואמרה שזה גם בפי הטבעת ושזו פיסורה.
ד דר דרור וסרמן New member 13/5/04 #4 פיסורה אני לא מנסה להעלות ספק ברור כי הילדה בריאה וטובה ואין כאב או דם בצואה מציע לפנות לרופא ילדים ולראות במה מדובר ואולי זה בכלל חלף לו ?? כל טוב
פיסורה אני לא מנסה להעלות ספק ברור כי הילדה בריאה וטובה ואין כאב או דם בצואה מציע לפנות לרופא ילדים ולראות במה מדובר ואולי זה בכלל חלף לו ?? כל טוב