לי אישית כבר יצא לקבל טיפים של 150 ומעלה על בונים של 1000+-, אבל זה לא כזה היסטרי כמו טיפ של 50 שהשאירו לי על בון של 120... או טיפ של 25 ש"ח, שהושאר על בון של... 30 ש"ח. בקיצר, טיפ גבוה נמדד לפי האחוזים, ויותר מרשים נשמע טיפ של 30% מאשר 50 ש"ח טיפ (שיכול להגיע על בון של 1000 ש"ח...)
האמת אני לא מלצר אני בצד השני....טבח אבל לגבי טיפ גבוה מלצר אצלי במסעדה קיבל 100$+50 ש"ח השולחן היה 1100 ככה 10 סועדים והוא אפילו שכח להוסיף את דמי השירות בטעות(אז היו מוסיפים את השירות ישירות בחשבון) כלמור הפסיד עוד 110 ש"ח.... נתנו לו בהתחלה 50 שקל טיפ ואז אחד אחרון שנשאר שאל אותו נתנו לך טיפ? הוא אמר (בבעסה)כן הלקוח:כמה? המלצר:50 הלקוח: 50 מה?שקל או דולר המלצר: שקל הלקוח מוציא סטפה מהכיס של 100 $ נותן שטר אחד למלצר המלצר:תודה רבה(מאושר כולו ,טוב זה ברור אתם לא הייתם???)