מה הטיפ שלך?

בחשש ןבזהירות

אני מנסה לפתוח שרשור של טיפים. לכל אחת יש את הטיפ שלה לחסוך בקלוריות. לא טיפ מהספר אלא מהחיים. אז קדימה לשרשר.... ואני אתחיל: מרק ירקות - כבר לא מטגנת את הבצל לפני וכך חוסכת את קלוריות השמן כל כף שקדי מרק די שקולה לפרוסת לחם למרות שלחם יותר משפביעה(אותי) אז במקום לאכול מרק עם שקדי מרק אני אוכלת עם לחם מטוסטר. אני מניקה אז אני שתדלת לשתות כוס לפני וכוס אחרי הנקה (גם עם לא בא לי) זה ממלא...

חן123

New member
אפרופו שמן

תמיד למדוד בכף/כפית ולא לשפוך "לפי העין"

מוסיפה משלי...

כשאני קונה ירקות אני: 1. קוצצת את הכרוב ומניחה בקערה סגורה במקרר. 2. מפרידה את עלי החסה ושוטפת ועוטפת בניילון ומכניסה למקרר. כשרוצים להכין סלט המלאכה קלה יותר. אני אוכלת ארוחת צהריים בבית אז בבוקר אני חותכת לי סלט שיהיה מוכן כשאני מגיעה הביתה.

נוגלי

New member
הבעיה שאני אוהבת סלט שנחתך באותו

רגע, אחרת זה מגעיל אותי.

אחרי שאני חותכת אני מכניסה לקערה

של טפרוור (ככה כותבים. מקווה שהבנת...
)וסוגרת היטב מחזיק לשבוע - ואז כבר נגמר אז חותכים עוד....

אורלי14

New member
הטיפ שלי הוא שיהיה לי במקרר דנונה

ואז אני אוכלת אותו כשאני ממש רעבה. וכן: בחורף בעיקר אני משאירה את קערת הפרות על השיש, וזה בולט כשרוצים מהר לנשנש משהו. יותר קל אפילו מאשר לפתוח את הדלת של הארון של הממתקים... וחוץ מזה: חבל ששאלת בדיוק היום, שאכלתי שני משולשים של פיצה. אוף!

1אורניתה

New member
ספירת קלוריות אאוט

אחרי שהורדתי כבר 18 ק"ג אני חייבת להגיד שאני אוכלת המון!! הסוד הוא כזה- א. פיתוח גוף=עיצוב, ככל שתהינה שריריות יותר תצרוכנה יותר קלוריות-רקמה שרירית צורכת פי 4 יותר קלוריות מכל רקמה אחרת בגוף, גם במנוחה. ב. להגביל את צריכת הפחממות הפשוטות עד ל-0 ולצרוך רק מורכבות-סוכר אאוט!!! ג. לאכול שומן ולא לחסוך אבל רק שומן צמחי- הגוף זקוק לו- הוא בריא למרות שיש לו ערך קלורי גבוהה, הוא משביע (תשאלו את היוונים ואת הבדואים-דיאטה ים תיכונית). זהוא בלי תחושת קורבן בלי לספור קלוריות בלי בטיח, אושר גדול.

1אורניתה

New member
ממש לא-יש לי הוכחות חיות

אני שמחה להודות שאני מכורה שהתנקתה, זה תהליך לא פשוט אבל גם לא כ"כ קשה, אחרי שמתחילים אותו. אשמח לשוחח על זה בטלפון.

אורלי14

New member
טוב, אבל לפעמים צריך לחזור, לא?

למשל בשביל להסביר לי... בהצלחה אורניתה, אני תומכת בזה.

למעלה