מה היא בעצם רוצה ? התייעצות עם החברים

PAOK SALONIKI

New member
מה היא בעצם רוצה ? התייעצות עם החברים

שלום לכולם
אני בן 26 לפני 3 וחצי שנים יצאתי מזוגיות של 3 שנים עם בחורה שהייתה אהבה של החיים.
אני למעשה לא התקדמתי הלאה ונכנסתי למערכת יחסים רצינית , היא לעומת זאת כן . מתחזקת זוגיות של שנתיים+-.
בחגים אנחנו מסתמסים באיחולי חג שמח ומעבר לכך אנחנו בנתק מוחלט (גרים בערים שונות) ואין בינינו כל אינטרקציה . אני לא רשום לאף רשת חברתית.
לפני כחודשיים נפגשנו באקראי למספר שניות שלאחר מכן היא ניסתה לברר אם זה אכן הייתי אני .
היא הציעה שבהזדמנות נשב על קפה ונברבר על העבר, הצעתי שזה יהיה בחג הקרוב והיא הביאה את הסכמתה .
כאן מגיעה השאלה(ות) שלי .
על פניו הבחורה תפסה בחור מעולה וטוב לה איתו . זה שכיח שאקסים יפגשו לקפה ? מדוע הציעה זאת ? האם אתם ממליצים לי כן להגיע?

תודה מראש לעונים :)

אין ממש תשובות לזה

יש לך ציפיות רומנטיות מעבר לשיחה קלה וידידותית?
למה שלא פשוט תלך ותראה? חבל לנתח את זה סתם.

PorFavor1

New member
לא

לא מקובל. אל תגיע.
זאת מלכודת דבש.

ואל תשאל לעולם מה היא רוצה. זו טעות.
שאל את עצמך מה *אתה* רוצה.
אתה האדון של כל קשר, ולא אף אחת אחרת.
רק אתה חייב להיות במרכז.
אם אתה לא תגן על עצמך מפני מלכודות שכאלה, אף אחד אחר בעולם לא יעשה זאת עבורך.

Survivor Man

New member
שכיח? לא, אבל קורה.

ולא, לא כדאי לכם להתראות אם אתה רוצה להתגבר עליה.

ושלא יהיו לך אשליות: רוב הסיכויים שהיא התגעגעה אליך בתור בנאדם ואין לה כוונות נסתרות כלשהן. אז מה שאתה אמור לשאול את עצמך הוא "מה ייצא לי מזה חוץ מעוד בלבלות ולב שבור?".

אחרי יותר מ-3 שנים מה שנשאר ממנה הוא זכרון קלוש של תחושה נוסטלגית חמימה, והרבה אידיאליזציה שיצרת בגלל הוואקום הזוגי שנקלעת אליו. כשתפנים שיש עוד בחורות שם בחוץ ממנה שיכולות להפוך בקלות לאהבת חייך, כשתנסה לצאת מהקונכייה ותצא לרדוף אחריהן - תגלה מהר מאוד שאפשר ורצוי גם בלעדיה.

סביר להניח

שהיא רואה אותך כאדם שהיה חלק חשוב ומשמעותי מחייה.
אולי היא רוצה להבין טוב יותר דברים שהיו אז, אולי אחרי זוגיות של שנתיים היא רואה דברים מזוית אחרת.
&nbsp
בכל מקרה, זה לא נשמע שהיא רוצה לבדוק קאמבק..
&nbsp
ולמה אתה רוצה להפגש איתה?

Shamy

New member
לדעתי

לא שכיח שאקסים ייפגשו לקפה , אם אקס היה מציע לי משהו כזה הייתי מסרבת

מאידך אני מכירה מספיק אנשים שהיו מסכימים לשבת עם האקס לקפה סתם לזכר הימים הטובים,סהכ זה תלוי בך, ומי שבעיקר צריך לתהות על הסוגיה הזאת היא הבחורה שכן היא בקשר אחר ואתה לא ולכן המצב מורכב יותר עהורה מאשר עבורך

PAOK SALONIKI

New member
נכון , וזה מה שאני לא מבין

שוב , מדובר בבחורה שנמצאת בזוגיות .
מדוע לה לחזור ל"עבר" ולפגוש אותי ?!
&nbsp
ואציין שההצעה באה ממנה , וכשזה קרה הבעתי נכונות ועל מנת לא לעורר בעיות ביקשתי שאם כבר - אז שזה מיוזמתה בלבד . מיד ענתה וגילגלה את הכדור שאני יהיה זה שיזום .
הראש אומר לא ללכת רק רע ייצא מזה מבחינתי .
הלב אומר חייב לראות אותה אחרי פרק זמן כזה.. הזדמנות פז עבורי לראות אותה לשמוע אותה.. אולי לפתוח ת'לב בפניה על מה שעברתי בזמן הזה..
&nbsp
ושוב , תודה למגיבים :)

Shamy

New member
אני אומרת לא ללכת

למה חשוב לה שתיזום? חוץ מזה אמרת שלא התגברת עליה, לשם הראש השקט שלך מציעה לך בחום להשאיר אותה בעבר ולתת לה לחיות את חייה בשקט בזמן שאתה מתגבר ומנסה למצוא פרק זוגי חדש מרתק ובתקווה ארוך הרבה יותר(אם זה מה שאתה מעונין בו)

PorFavor1

New member
היא רוצה ממך חיזור צדדי קטן

זה מסוג הטריקים המלוכלכים שבחורות עושות לגברים, ואין להם מישהו שיזהיר אותם מפני טריקים כאלה.
במפגש היא תזרוק לך כל מיני רמזים שהיא זמינה עבורך, אם רק תגיד לה שאתה רוצה, אם רק תעשה את הצעד שהיא מחכה לו.
אבל לאחר שתעשה את זה, היא תגיב בהשתוממות ובזעזוע... תאמר לך שזו אי הבנה אחת גדולה וכל כולה שלך.
מה יוצא לה מזה?
יוצא מזה משהו... בחורות מפיקות מזה הנאה נפשית. חיזוק לדימוי העצמי שלהן, במיוחד אם זו היא שעזבה אותך.
אם אתה לא מאמין, אז לך על זה. תפגוש אותה ותראה בעצמך.

PAOK SALONIKI

New member
לבסוף החלטתי שכן, אנסה ליזום איתה פגישה

מבטיח לעדכן בהמשך את התוצאה בהמשך בשביל הספורט :)
שבת שלום לכולם .

סינבד

New member
יופי!

פנטזיות צומחות וגדלות על מצע של חוסר בהירות ואי ידיעה.
&nbsp
או שתחטוף סטירה מהחיים ותאכל את הלב על הזוגיות הנפלאה שהיא מצאה לה בעוד שאתה עוד לא התגברת עליה. שזו מין כאפה שאולי תעזור לך להתעורר.
&nbsp
או שתגלה שהזוגיות שלה לא כזאת נפלאה ושבעצם בלילה כשהוא נוחר לה באוזן, היא חולמת עליך.
&nbsp
או שתשמע ממנה דברים לגמרי אחרים בכלל. בכל מקרה פגישה ושיחה איתה יעזרו לך להבין איפה אתה עומד ולאן אתה הולך מכאן.
&nbsp
בכל מקרה, ככל שיהיה לך יותר מידע, כך תוכל לבחור את דרכך שתוביל אותך למקום שאליו אתה רוצה להגיע.

שלום

אנשים שאוהבים או מחבבים זה את זה נוטים להיות בקשר. השאלה החשובה היא כמה אתה רוצה להיפגש אתה. כדי שהיא לא תחשוב שיש לך כוונות זוגיות אליה, הראה לה את זה בהתנהגות. אל תמהר לדיבורים אישיים מדי ואל תיגע בה יותר מדי. התנהג כמו ידיד והתייחס לפגישה הזאת בקלילות, תן לכם ליהנות ממנה. חשוב שלא תפרק את מערכת היחסים עם החברה החדשה. אמרת שהאקסית הייתה אהבת חייך, ולכן אפשרי שתיתן לה מלים טובות ואהבה, אבל השתדל שזה יהיה וייראה ידידותי ולא אישי וחודרני.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה