מה היא החוברת הראשונה של אקס מן?

מה היא החוברת הראשונה של אקס מן?

יש את גיינט סייז אקס מן..... ואת אקס מן מספר אחת מי באה קודם? או שיש חוברת יותר ישנה?

נסה את הלינק של

READING ROOM ששמנו בהודעות הקודמות. http://www.reading-room.net/ וד"א הטייטלים באתר הזה הם של ההופעה הראשונה לכל דמות/קבוצה אז מכך אתה תוכל להסיק מי היה קודם.

ykonijn

New member
הסדר הנכון

קודם כל באה X-men. הסדרה רצה עם האקס מן המקוריים (סיקלופס, מרוול-גירל, ביסט, אנג´ל ואייס-מן). אחרי משהו כמו 40 חוברות הופסקה הסדרה ועד מספר 93 היו הדפסות חוזרות. אח"כ יצא ה Giant sized X-men שהציג את האקס-מן החדשים (וולורין, קולוסוס, נייטקרולר וכו´) ואחריו הסדרה המשיכה ממספר 94 ועד היום.

illustrator

New member
X-men #1 מ-1963

זו החוברת שנקראת היום Uncanny X-men. אחריי 66 (בערך) גליונות התחילו סתם להדפיס מחדש סיפורים עד מס´ 93, שאחריה ביטלו את הסידרה. ואז בא Giant Size X-men #1 שהציג לראשונה את סטורם, קולוסוס, נייטקרולר, ועוד. באותה החוברת גם וולברין צורף לחבורה (שהופיע לפני-כן ב-Incredible Hulk). במקור, תכננו להוציא גם Giant X-men #2, אבל בסוף החליטו לחלק את החוברת לשתיים, והסיפור יצא כ-X-men #94,95, המשך של הסידרה המקורית. מחוברת מס´ 114, התחילו לקרוא לסידרה Uncanny X-men. והנה עוד פרט קטן: בחוברת Amazing Fantasy #14 (הגיליון שקדם להופעתו הראשונה של ספיידר-מן), סטן לי כתב סיפור שנקרא The Mutant, שבמספר עמודים מספר את כל הרעיון מאחורי האקס-מן. במקור, סטן התכוון לקרוא לחוברת The Mutants, אבל עקב חששות של העורך השם שונה לאקס-מן. בתמונה הכריכה של החוברת הראשונה של האקס-מן. יצא לי להניח ידיי עליה פעם, אך לא היו בכיסי ה-2600 $ שהיו עושים אותה שלי, אז נאלצתי לוותר. עד כאן, ערן I know my X-men history אביאני

למעלה