מה היא החוויה המינית שלך בהריון?

dafnasagiv

New member
מה היא החוויה המינית שלך בהריון?../images/Emo22.gif

שמי דפנה שגיב-רייס אני עורכת מחקר חלוצי במסגרת הדוקטורט שלי באוניברסיטת בר-אילן בתחום החוויה המינית והמערכת הזוגית במהלך הריון. לראשונה ברמה בינלאומית נבחנות הרגשות, המוטיבציות והמחשבות כלפי החוויה המינית. מה האישה מרגישה, חושבת, חושקת וסולדת בהריון. כמו-כן אני מתעניינת גם בבן-הזוג, שכמעט ולא נחקר עד היום, ואף בדינאמיקה שבין בני-הזוג בתקופה כל כך ייחודית בחייהם. כידוע אין מחקר ללא נבדקים, ולכן הסכמתך להשתתף במחקר חשובה מאוד. המחקר מועבר באינטרנט, כך שמובטחת לך אנונימיות וסודיות מוחלטת. מילוי השאלון האמריקאי אורך כ-20 דקות, ולמעשה את/ה בוחר/ת מתי ואיפה נוח לך למלא אותו. את/ה מוזמנ/ת להצטרף בכל שלבי ההריון וגם ללא בן/בת הזוג- כל קול חשוב! לאות תודה יוגרל בין הזוגות, שיסיימו את התהליך לילה מפנק בסוף שבוע בבקתות העץ המדהימות של קיבוץ עין חרוד איחוד תתרשמו בעצמכם : ) www.en-harod-tour.co.il אודה לך אם תיכנס/י לאתר באמצעות הקישורית הבאה: http://seker.atarimnet.info תקליד/י את מספר השאלון 1008 בפינה הימנית למעלה ותמלא/י את השאלון בזמנך הפנוי. אני מאוד מעריכה את המאמץ ותשומת הלב שלך, אשמח לשתף אותך בתוצאות המחקר. תודה מכל הלב, דפנה (המחלקה ללימודי מגדר- אוניברסיטת בר-אילן) [email protected]

debby12

New member
מנהל
כמה תהיות

למה זה "ברמה בינלאומית" אם זה דוקטורט בבר אילן? אם זה אנונימי - איך תדעי למי לתת את הסופ"ש בבקתת העץ המדהימה? ורק הערה שהמייל שבחרת לצורך הענין לא נותן לזה ממש תחושה של מחקר באונ' בר אילן.

יוקטנה

New member
אוח, גם לפורום הזה הגיע הסוטה הזקן

הנודניק הזה?! ראיתי אותו כבר בכל הפורמים בישראל! בנות, אל תהיו פראייריות!

גם למבי

New member
אם דפנה שגיב היא

באמת סוטה אז הוא מה-זה סוטה משקיען - נכנסתי לסקר מהסקרנות. וזה כשסופשופ יש לי שניה זמן לעצמי אז במקום להמשיך לבזבז אני מוסרת לכולן הי וחגשמח ואני קוראת מדי פעם ומתגעגעת אבל לא כ"כ מספיקה להשתתף. (דפנה אם את לא סוטה אני מתנצלת. כמה שאלות שם באמת לא נראות מקצועיות משו)

יוקטנה

New member
אני זוכרת הודעות של המשקיען הזה

מלפני שנתיים בפורומים של וואינט!
מאז הוא מגיע ממש לכל פינה ברשת הישראלית (כמוני
). לפני כמה ימים מצאתי אותו באיזה פורום באתר חדש שמיועד אך ורק לתומכות לידה!

dafnasagiv

New member
קבלת פנים כזו ממש מביישת!../images/Emo4.gif

אמנם זו הפעם הראשונה שאני מפרסמת הזמנה למחקר שלי בפורום הזה, ואולי חלקכן אינכן מכירות אותי מפורומים אחרים... ובכל זאת. השמצות כאלו, הוצאת דיבה על שמי ממש לא מכבדות את אף אחת. שמי דפנה שגיב-רייס אני דוקטורנטית באוניברסיטת בר-אילן, ואת הפרטים האישיים האלו יכולתן לקרוא בגוף ההודעה שפרסמתי. בניגוד לאחרות אני לא מתחבאת מאחורי שם בדוי או קיצור! אני לא יודעת מי זו יוקטנה שמרשה לעצמה להשמיץ את שמי ולנסות לחבל במחקר כל כך חשוב, שנערך בימים אלו בארץ בתחום החוויה המינית והזוגית בהריון. הוא חדשני ברמה בין לאומית, אחרת לא היה מאושר על ידי ועדות התואר השלישי כעבודת דוקטורט. המחקר אנונימי באינטרנט כדי לאפשר לנשים להשמיע את הקול האותנטי שלהן מבלי לנסות לעמוד בנורמות חברתיות כאלו ואחרות. חשוב לי מאוד לשמוע על נשים שלא חוות את עצמן כמיניות בהריון, ומאידך את אלו שחשות הכי סקסיות במהלך הריון. הפרט האישי היחיד שנדרש בשאלון הינו כתובת אימייל, שבאמצעותה ממשיך הקשר עם המשתתפת בהמשך המחקר, ודרכה מבשרים לזוכה בהגרלה על הצימר המפנק בעין חרוד. אני מודה ל"גם למבי" שהפעילה את השכל הישר והתרשמה ישירות מהמחקר בלי להיות מושפעת מההסתה שנערכה נגד המחקר. מעיבר לרוע הלב, לחוצפה או אולי השעמום שהביא לכזו השמצה של יוקטנה נגדי אישית, חשוב לי שתדעו שהמחקר חשוב מאוד לכל אחת מאיתנו. אני בחרתי להקדיש 4 שנים מחיי בכדי לחקור לעומק תקופה כל כך מהותית בחיי נשים ובני-זוגן. המטרה הרחבה היא להביא יותר שלום, אהבה ושקט לכמה שיותר זוגות בארץ. להבין ובהמשך להעביר הלאה מידע מעמיק ורציני ובכך להפחית חרדות ודאגות שוא שזוגות רבים חווים בנוגע למיניות והזוגיות שלהם בהריון. אתן מוזמנות מכל הלב לתרום למאגר הידע שנצבר בימים אלו באתר http:seker.atarimnet.info שאלון 1008. אני מודה לכל הנשים הנפלאות שתרמו מזמנן והצטרפו במהלך כל החג למחקר. שיהיה לכולנו שנה טובה, בריאה, ברוכה בבשורות טובות ואהבה, דפנה

צימעס

New member
דפנה, מי המנחה שלך?

יש לו/לה אתר אינטרנט ממנו ניתן לקרוא קצת על תחומי המחקר של המנחה?

ד"ר גורית בירנבוים, מח' לפסיכולוגיה

חיפוש פשוט בגוגל העלה את שם המנחה של המחקר. תוכלי לגגל אותה ולראות שכל המחקרים שלה מתעסקים בנושאים דומים. תנו קצת קרדיט לאנשים, חברות

dafnasagiv

New member
../images/Emo140.gifתודה לעוגי... אם רק רוצים

אפשר בקלות לוודא למי כוונה רעה ומי באה בטוב. נעשה לי עוול על ידי אישה עלומה אחת, ועוד כמה שבחרו לצדד בהסתה שלה מבלי לבדוק את הדברים, אבל האכפת והאהבה מאחרות מחממת לי את הלב. תודה.

למעלה